rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

WordPress Specialister

Vi på Helsingborg Design LAB är specialister på WordPress och bygger säkra och trygga WordPress hemsidor. Vi älskar att prata webb så tveka inte med att kontakta oss angående ditt nästa webb projekt!

Långsiktiga resultat med vår WordPress webbyrå

Vi satsar på långsiktiga resultat med våra kunder. Vårt fokus ligger i bra och snabb service dygnet runt. Vi ger support till dig som kund för att du ska känna dig så trygg som möjligt i alla val som görs både innan och efter lansering av en hemsida. Vi utvecklar dedikerade lösningar utefter det behov som är utsatt, både gällande design och avancerade funktioner. En av de viktigaste punkterna vi har är att få ditt företag att sticka ut bland konkurrensen. Vi kan utveckla hemsidor som kommer generera mer trafik. Välj rätt webbyrå från början. Våra kunder finns runt om i Skåne och Sverige. Vår digitala webbyrå hjälper dig genom ett digitalt eller fysiskt möte. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborgs centrum. Vi är en fullservice webbyrå som hjälper er att skapa den optimala webbplatsen, från idé till affärsnytta.

 

Vad är WordPress?

WordPress är det mest använda content management systemet (CMS) över hela världen. På Helsingborg Design LAB kan vi skräddarsy exakt hur du vill att din hemsida ska se ut. När det gäller design och funktioner på din hemsida eller applikation är det du som bestämmer hur det visuella ska se ut och vilka funktioner du önskar ha på din webbplats. Vi lyssnar på kunden och ger tips och idéer om möjligheter. När vi pratar om webbutveckling på Helsingborg Design LAB innefattar det framförallt planering och analys, därefter design, SEO och utveckling, kodning och testning. Vi erbjuder även underhållning och uppdatering efter själva lanseringen. Du kan även skapa e-handel i WordPress genom WooCommerce som är en av de populäraste tilläggen i WordPress för e-handel. Vill du bygga hemsida i WordPress, kontakta oss! 

 

Vad kostar en hemsida?

Alla projekt är olika och individuella, du är varmt välkommen att kontakta oss för en närmare titt på dina idéer och kommande projekt så kan vi garanterat lösa något tillsammans. Vi ser fram emot att samarbeta med just dig. Göra egen hemsida med oss, du är med från start till slut och bestämmer alla funktioner och design du vill ha. Vi finns för den tekniska delen.

Kontakta Oss

Varje projekt är unikt och anpassas utifrån önskemål. Våra WordPress Specialister hjälper dig med din hemsida. Kontakta oss idag för en offert! 

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden