rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

Om Oss

Helsingborg Design LAB utvecklades när vi arbetade på en reklambyrå och märkte att tiden inte alltid räckte till

Dedikerad support baserad på avancerad kunskap inom både front- och backendutveckling är en nödvändighet. UX, UI och designkunskap är nyckeln till framgång, och detta blir mer och mer avancerat med tiden. Det är viktigt för kunder att ha rätt verktyg och smarta applikationer för att bli framgångsrika i sin verksamhet.

Helsingborg Design LAB är inte som en traditionell webb- och utvecklingsbyrå. Vi vill inte bara vara en webb- eller designbyrå. Vi är mer relaterade till laboratorie- och laboratoriearbete. Vi utvecklar, förnyar och tänjer på gränserna i det arbete vi gör. Vare sig det är arbete för ett större företag, byrå eller en mindre kund. Vi försöker alltid leverera något speciellt.

Vår logotyp representerar två händer som bildar en förbindelse. Går hand i hand. Och detta representerar vårt arbete där vi passar in i befintliga företag och verksamheter.

Vart vi är påväg

Varje person i HDL har rätt kompetens och kunskap med ett stort nätverk bakom vilket ger oss ett försprång när vi behöver utöka vårt team. För bara tre år sedan var Helsingborg Design LAB ett helt avlägset team som senare flyttade in i ett skjul i Viken söder om Sverige.

Idag har vi vårt kontor i hjärtat av Helsingborg Marina med panoramautsikt över Danmark.

Vårt kärnvärde

Vi skapade en internationell gemenskap inom HDL och vill fortsätta växa

Vi är öppna för nya praktikanter, träffa nya personer och hitta partners vart vi än går!

HDL är inte bara ett företag det är en livsstil och vi är glada att välkomna dig till vårt sätt arbeta