rectangle3
hexa
circle
januari 25, 2022   /   Design LAB

Om Helsingborg Design LAB och våra webbyråer i Helsingborg

Webbyråer Helsingborg

 

Helsingborg Deisgn LAB drivs under gruppen HDL Group (www.hdlgroup.tech) och består av två bolag. Helsingborg Design LAB och Helsingborg Development LAB. Våra Webbyråer i Helsingborg erbjuder en rad olika tjänster så som webbutveckling, topp design och ux. Vi strävar alltid efter att hålla en modern och svensk design i alla våra produkter och tjänster. Vi inriktar off framför allt inom tech branchen och gillar utmana vad som är möjlig på en Webbplats. Välj rätt webbyrå idag och kom igång med dina projekt!

Helsingborg Design LAB

Helsingborg Design LAB utvecklades när vi arbetade på en reklambyrå och insåg att tiden inte alltid räckte. Dedikerat stöd baserat på avancerad avancerad kunskap inom både front- och back-end-utveckling är en nödvändighet. UX, UI och designkunskap är nyckeln till framgång, och detta blir mer och mer avancerat med tiden. Det är viktigt för kunder att ha rätt verktyg och smarta applikationer för att lyckas i sin verksamhet.

Helsingborg Design LAB är inte som en traditionell webb- och utvecklingsbyrå. Vi vill inte bara vara en webb- eller designbyrå. HDL befinner oss mer relaterade till LAB och Laboratorium-arbete. Vi utvecklar, förnyar och drar gränserna i vårt arbete. Oavsett om det fungerar för ett större företag, byrå eller en mindre kund. Vårt design LAB försöker alltid leverera något speciellt.

Vår logotyp representerar två händer som bildar en anslutning. Går hand i hand. Och detta representerar vårt arbete där vi passar in i befintliga företag och företag.

Kontakta oss idag

 

Hur grundades HDL?

Helsingborg Design LAB grundades av en grupp frilansutvecklare som idag arbetar tillsammans under ett tak och en identitet med samma mål att skapa en utvecklingsbyrå med många möjligheter! Varje person har rätt kompetens och kunskap med ett stort nätverk bakom vilket ger oss en fördel när vi behöver utöka vårt team. För bara tre år sedan var Helsingborg Design LAB ett helt avlägset team som senare flyttade in i en skjul i Viken söder om Sverige.

Idag har vi vårt kontor i hjärtat av Helsingborg Marina med panoramautsikt över Danmark.

Vårt värde är att leverera något exceptionellt. Vare sig det är en WordPress-webbplats, SAAS-plattform, system, design, integration eller enkel buggfix, vi häller vår energi och talang i varje uppgift som om det var vår egen

Våra webbyråer i Helsingborg arbetar i en “öppen arbetsyta” där många av våra utvecklare sitter i sin egen miljö, men vi värdesätter tiden när vi sitter tillsammans på vårt fantastiska kontor

Vi växer när våra kunder växer och vi tror på flexibilitet, spetskompetens och dedikerade lösningar. Vi erbjuder detta till våra kunder utan att det kostar mycket extra. Det borde istället vara lönsamt för alla parter men med toppresultat

Vi är stolta över att låta våra anställda ta ägande och hantera personligt ansvar utan att behöva be om tillstånd. Föreslå och presentera vägar framåt med olika möjligheter, både ur projektperspektiv och hjälper till att utveckla och forma företagets kultur och framtid.

Att arbeta i en “öppen arbetsyta” -miljö med frihet för individen har också ett ansvar att leverera till kundens förväntningar

Välj Helsingborg Design LAB och starta din tillväxt resa idag!

Om Helsingborg Design LAB och våra webbyråer i Helsingborg