Helsingborg Design LAB
Din webbyrå i Sverige som fokuserar på din digital närvaro

Helsingborg Design LAB specialisera på webbapplikationer och systemutveckling i Sverige där design och användarupplevelse är en viktig framgångspunkt. Vi arbetar med avancerade företag och byråer och är en hjälpande hand i en rad olika tekniska projekt!Boka ett möte med oss så pratar pratar vi web och framtiden!

Web

Enkla eller avancerade React, SAAS, WordPress / WooCommerce webbplatser och plattformar. Allt som är webb- och mobilbaserat. React-native, Native IOS / Android-apputveckling, App / kodgranskning, testning och publicering. Applikationshantering och support. Tekniskt koncept & design, Drift och hosting

App

Enkla React native appar för IOS / Android eller Native IOS / Android-appar. Helsingborg Design LAB gillar att fortsätta pressa gränserna för vad som är möjligt i App World!

Byrå

Byråpartnerskap
Låt oss vara ditt interna team med fullt acess och utveckling samt avancerad hosting.

Planera din framgång steg för steg.

Varje HDL-projekt börjar med en förstudie ("brief") där vi hjälper dig att beskriva de viktigaste detaljerna för ditt projekt.

Vår Onboarding process är din garanti för ett framgångsrikt projekt. Från den korta rådgivningssessionen till hela projektupptäckten inklusive all nödvändig dokumentation.

Våra erfarna affärsanalytiker, UI / UX-designers, systemarkitekter och projektledare väljer rätt väg för ditt projekt, företag eller utveckling. Det är lätt att komma igång och växa med oss!

5 500 SEK

Webbaserat projekt

Kontakta oss

App / SAAS-baserat projekt

Kontakta oss

Särskilt projekt?

Vi söker partnerrelationer

Våra kunder delar vår arbetsfilosofi och förstår vikten av strömlinjeformad utveckling inom digital design.

Vi driver kuvertet och utökar våra kunders begränsningar i tekniska integrationer.

HDL E-Commerce LAB
Helsingborg Development LAB
Kepler Hosting Technologies
JS Security Technologies
Officerares Ideella Stödförening
The Swedish Club