Webbyrå Malmö för hemsidor i WordPress - hbgdesignlab.se

Webbyrå i Malmö

Webbyrå i Malmö med huvudkontor i Helsingborg

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med din webb, vi hjälper dig att skapa, utveckla och bygga en hemsida. Vi arbetar med webbutveckling och design som vill driva ditt varumärke med digitalt hållbara resultat!

Din webbyrå i Malmö som arbetar med WordPress

WordPress är en ledande CMS plattform som används av stora och små företag för att bygga hemsidor. Anledningen till att företag använder WordPress är främst för att det är en gratis plattform med massa olika plugins som skapar möjlighet för att kunna skapa vilken sorts hemsida som helst. Du kan med andra ord skapa företags-sidor, e-handelsbutik, medlemsskapssidor eller enklare bloggar. Det finns en hel del fördelar med att använda WordPress som nämnt ovan. På Helsingborg Design LAB din digitala webbyrå i Malmö ger dig de bästa förutsättningarna när du vill skapa eller utveckla en webbplats i WordPress.

WooCommerce är en bra start om du vill starta webbutik

E-handel växer allt mer och mer och blir större. Genom att bygga hemsida i WordPress och WooCommerce vill vi stärka kundens position på webben. Vi arbetar aktivt med kommunikation, konvertering och att driva trafik till kundens hemsida. Det är viktigt att använda sig av en tekniskt fungerade plattform för att göra detta möjligt och WooCommerce är en sådan. Det finns många fördelar med WooCommerce, det är framförallt ett gratis plugin för WordPress. Det är även ett av de mest populära och använda pluginen för att starta webbutik.

Arbeta med vår webbyrå digitalt från Malmö

Digital webbyrå i Malmö med huvudkontor i Helsingborg. Vi arbetar med allt som har med webbutveckling att göra inom WordPress & WooCommerce. Vi hjälper även dig med webbens design och SEO, vi skapar stärka varumärken och varumärkesidentiter

Designa Hemsida med oss

När vi arbetar med webbdesign gör vi det digital där vi arbetar med fokus på kommunikation till både kunden och slutanvändaren. Det är viktigt att hemsidan är användarvänligt och har visuellt attraktiva lösningar. Kundens besökare ska enkelt kunna hitta på hemsidan med  återvändande kunder. Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och matchar deras grafiska profil genom moderna lösningar och teknik.

Hur arbetar vår webbyrå med SEO

På Helsingborg Design LAB arbetar vi med SEO genom regelbundna sökords analyser, sökordsoptimering och tar fram och uppdaterar content. Vi hjälper våra kunder att förbättra laddningstiderna på webbplatsen. För användarvänligheten och kvaliteten är Page Speed viktigt för din webbplats. En snabb sida enligt google har högre kvalitet och rankas därav högre. Content är a och o när det gäller en webbplats SEO. Det är viktigt med en strukturerad, relevant och informationsrik text på sina sidor. 7 punkter som en  bra SEO text ska innehålla kan du hitta här

Kontakta Oss

Vad kostar det hos oss på Helsingborg Design LAB?

Varje projekt är unikt och anpassas utifrån önskemål. Kontakta oss idag för en offert!