rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

Webbanalys

Maximera din digitala marknadsföring och få insikter om din webbplats med hjälp av webbanalys. Genom att analysera dina besökares beteenden på webbplatsen kan vi hjälpa dig att identifiera vad som fungerar och vad som behöver förbättras

Så här jobbar vi med Webbanalys

Google Analytics Universal byts till Google Analytics 4

Google kommer att avveckla sin gamla version av Google Analytics Universal (UA) under juni 2023 och ersätta den med Google Analytics 4 (GA4), som lanserades 2020. GA4 erbjuder flera fördelar, inklusive förbättrad analys- och datainsamling, samt enklare förståelse och tolkning av data som kan optimera din marknadsföring.

Dessutom har GA4 förbättrade funktioner för att uppfylla kraven i GDPR-lagen, vilket inte fanns i den äldre UA-versionen. GDPR gäller för alla organisationer som hanterar eller sparar personuppgifter och känslig information om kunder och anställda.

Helsingborg Design LAB följer med i utvecklingen och kan hjälpa er att övergå från UA till GA4 eller implementera GA4 för att optimera webbanalyserna för ert företag.

→ Få hjälp med att sätta upp GA4

Kontroll av Google Analytics

Genom att använda verktyg som Google Analytics kan du få en detaljerad rapport om dina besökares beteenden på hemsidan och ta viktiga insikter för att förbättra din webbplats.Att ha korrekt och kvalitativ data i ditt Google Analytics-konto är avgörande för att få tillförlitliga insikter och kunna ta datadrivna beslut. Hos oss kan du få hjälp med en kontroll av ditt Google Analytics-konto, där en av våra webbanalytiker analyserar mätningen och ger rekommendationer för eventuella förbättringar.

Kontakta oss för att boka en kontroll av ditt Google Analytics-konto idag och ta din webbanalys till nästa nivå!

Installera Google Tag Manager

Att sätta upp Google Tag Manager är ett kraftfullt verktyg för att mäta och spåra aktiviteter på din webbplats. Hos oss kan du få hjälp med att komma igång med Google Tag Manager eller att vidareutveckla din befintliga installation. Våra experter kan hjälpa dig att implementera spårningskod för olika marknadsföringsverktyg för att säkerställa att du kan mäta och analysera din marknadsföring på ett datadrivet sätt. 

Kontakta oss för att få hjälp med att sätta upp Google Tag Manager och ta dina mätningar till nästa nivå.

Hjälp med webbanalys? Boka in ett möte med oss