Just Simple Security Technologies

Utveckling av webbplatsen Investor Relations & IOS / Android App

Helsingborg Design LAB presenterar gärna vårt senaste projekt tillsammans med JS Security Technologies och Adstream. Vi hade möjlighet att utveckla en ny webbplats med teknisk integration till Cision där vi behövde hämta Cision-information och bygga vårt eget API så att webbplatsen och appen kan synkronisera och skicka realtidsinformation utan förseningar till alla tre kanalerna. Webbplats, IOS och Android.

Varumärkesidentitet av Adstream

Använd teknik. React, js, React Native, PHP & WordPress

JS Security är ett svenskt cybersäkerhetsföretag med målet att minimera och förhindra alla dataintrång som sker globalt. Med en nära och kontinuerlig kunddialog, i kombination med att placera oss i framkant inom teknik och skalbarhet, är vi säkra på vilken inverkan vi kan ha på våra klients digitala säkerhet.

Vår infrastruktur bygger på de mest avancerade komponenterna; blockchain, fildelning, kryptering och naturligtvis vår önskan att säkerställa den digitala säkerheten.

Vi vill ändra hur företag och myndigheter håller data säkra så att alla kan leva ett bättre och säkrare digitalt liv.

När du laddar upp en fil i Delta / NET gör du samma sak som om du använder t.ex. Dropbox, Google Drive eller liknande. Du laddar upp filen antingen genom att dra den till systemet eller via filbläddraren och systemet börjar fungera. I det här steget krypteras filen också.

Under uppladdningsprocessen delas filen med vår egen fildelningskomponent. I det här steget “rivs” systemet din fil i bitar som sedan krypteras en gång till och som sedan är taggade med det unika ID: et, så kallat “hash”. ID spelar en viktig roll senare i processen.