UX/UI Design - Användarvänlig webbplats - Helsingborg Design LAB

UX/UI Design

Vi på Helsingborg Design LAB, en erfaren webbyrå, skapar förslag och mockups för att designa lösningar och prototyper. Vi börjar med en övergripande design och går sedan vidare till att utveckla detaljerad UI-design. Vi planerar och dokumenterar strukturen för webbplatsens sidor och innehåll. Dessutom har vi expertis inom content design, vilket innebär att vi kan skapa viktigt innehåll såsom foto, video, illustrationer, animationer, rörligt material och copy. Låt oss hjälpa er med allt som rör er webbplats, som ni inte kan, vill eller hinner göra själva

Hur vi arbetar med UX Design

Genom UX Design skapar vi användarvänliga gränssnitt som är enkla att navigera. Med hjälp av forskning och statistik om användarbeteende på webben kan vi analysera er webbplats och utveckla en strategi för layout och struktur som gör det lättare för era besökare att hitta det de söker efter. Vi fokuserar också på att optimera flöden och konverteringar för att uppnå bästa möjliga resultat. Genom att använda UX-lösningar kan vi skapa enkla avskalade layoutskisser som vi sedan kan använda för att utföra användartester. Att mäta hur väl en applikation eller hemsida fungerar och sedan anpassa UX-arbetet efter resultaten är en viktig del av användarupplevelsen (UX). Detta görs genom att använda olika viktiga prestationssiffror, även kända som KPI:er (key performance indicators).

UX skapar engagemang

Genom att skapa en engagerande användarupplevelse (UX) på din hemsida kan du öka trovärdigheten och konverteringsgraden, samtidigt som du förbättrar din positionering på sökmotorer. När besökare stannar längre och interagerar mer med din webbplats ökar också chansen att de omvandlas till kunder eller potentiella kunder. Låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande UX-design som ökar engagemang och förbättrar din webbplats prestanda.

Skapa en responsiv webbplats

Med en webbplats skapad med responsiv design får du automatiska och enkla övergångar mellan olika enheter. Din webbplats justerar sig efter olika enheter, såsom mobiltelefoner, surfplattor och datorer, för att ge en optimal användarupplevelse. Detta innebär att webbplatsens design och layout ändras beroende på skärmstorleken och upplösningen på enheten som används för att titta på webbplatsen.

 

Skapa bättre användarupplevelse för alla enheter

UI design

När strukturen är på plats är det dags att ge liv åt lösningen tar vår digitala designer över för att skapa kundens grafiska profil och finjustera detaljerna, inklusive färgscheman och typsnitt. Men grafisk form handlar om mer än bara dessa element. Varje detalj spelar en viktig roll i den visuella hierarkin på webbplatsen och hjälper användaren att förstå vad som är viktigt. Det är viktigt att förstärka de vägar som har tagits fram under UX-arbetet och att överföra kundens personlighet till webbplatsens design.

Skapa en användarvänlig webbplats

Vänd dig till oss på Helsingborg Design LAB, där våra erfarna UX/UI-designers kan hjälpa dig att skapa en digital upplevelse som imponerar på dina användare.

Kontakta oss idag för att diskutera dina designbehov och ta det första steget mot en webbplats som verkligen sticker ut från mängden. Låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande digital närvaro som inte bara ser fantastisk ut, utan som också är intuitiv och lätt att använda för alla dina besökare.