rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

Utveckling

Vårt team erbjuder omfattande utvecklingstjänster till kunder runt om i Sverige. Vi har kreativa och erfarna tekniska yrkesverksamma specialister som kan bygga specialanpassade och avancerade webbplatser med unika funktioner. Med vårt expertis kan du vara säker på att din webbplats uppfyller de högsta standarderna för funktionalitet och användarupplevelse.

 

Helsingborg Design LAB
sail racing

Vi hjälper dig med utveckling i all dess form

På Helsingborg Design LAB erbjuder vi omfattande utvecklingstjänster för digitala lösningar. Vårt team av erfarna utvecklare och designers är specialiserade på att skapa anpassade lösningar som är optimerade för konvertering och imponerande för din online-närvaro. Vi arbetar med olika teknologier och ramverk för att säkerställa att din lösning är skräddarsydd efter dina behov och mål. 

Vi kan hjälpa dig med allt från webbutveckling med WordPress, Magento eller våra egna lösningar som HDL Commerce, HDL Theme och andra ramverk, till utveckling av applikationer/portaler för web och mobila enheter. Oavsett vilken typ av projekt du har kan vi hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som sticker ut online.

Webbutveckling

Som specialister på webbutveckling kan vi hjälpa dig att skapa och designa en professionell webbplats som passar dina specifika behov och mål. Vi kan hjälpa dig att bygga en responsiv webbplats som fungerar på alla enheter, och integrera de nödvändiga funktionerna som behövs för ditt företag. Vi kan också ge råd och hjälpa dig att välja lämpliga plattformar och verktyg för din webbplats, samt utföra nödvändiga underhåll och uppdateringar.

Applikationsutveckling

Genom applikationsutveckling kan vi hjälpa dig att skapa skräddarsydda applikationer för din verksamhet. Genom att förstå företagets behov och önskemål skapar vi en applikation som passar just din verksamhet och dess målgrupp. Vi har erfarenhet av att utveckla applikationer för olika plattformar som iOS, Android och webbaserade applikationer. Vi kan hjälpa till med allt från design och utveckling till testning och lansering av program och applikationer. Ta även del av fördelarna med att använda React Native för att bygga appar.

WordPress Utveckling

Vi hjälper företag med WordPress utveckling, där vi med vår expertis skapar unika webbplatser efter kundens behov. Genom den populära e-handelsplattformen Woocommerce kan vi även maximera dina försäljningsmöjligheter och ge dina kunder en sömlös och tillfredsställande köpupplevelse. Vi hjälper företag öka användarupplevelsen med vår expertis inom WordPress utveckling på alla plan.

Magento Utveckling

Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning Magento-utvecklingstjänster som inkluderar allt från rådgivning och design till implementering och support. Vårt team av utvecklare är väl förtrogna med både Magento 1 och Magento 2, och vi är specialiserade på att anpassa våra tjänster för att möta dina specifika affärsbehov.

HDL Commerce

HDL Commerce är en Enterprise e-handel lösning som för de organisationer som behöver en “Composable” approach till sin e-handel. HDL E-Commerce är en kraftfull och performance orienterad Commerce Engine. Det är en mjukvaro SAAS leverantör som lägger fokus på affärsnytta för att driva så mycket värde som möjligt till våra kund och deras slutkunder.

HDL Theme

Genom åren har vi byggt över 100+ WordPress sidor och i många fall lägger man mycket tid på sätta upp samma grund med vår HDL Theme boiler theme ger vi ditt projekt bästa förutsättningarna utan att påverka WordPress kärnan. Detta gör att du kan spendera mer tid på design, funktioner än att många timmar ska gå till grunduppsättning. HDL Theme är Säkert, flexibelt och supersnabb grund som vi under 2023 kommer opensource för alla att ta del av.

Integrationer & Lösningar

Vi bygger en rad olika integrationer och lösningar för att säkerställa att våra kunder får det absolut bästa utifrån det behov som finns. Genom åren har vi byggt olika integration till samma system och för några år sedan konsoliderade vi dessa för att erbjuda ett starkare paket till våra kunder. Vår integration är bland annat Business Central, Pipedrive, Hubspot, Teamtailor, Cision & MFN med flera. Läs mer om våra integration och lösningar.

Helsingborg Design LAB

Experter på webbutveckling

Vi utvecklar moderna digitala lösningar. För snabba och flexibla webbplatser. Bli en del av vår resa för att förverkliga dina drömmar.