rectangle3
hexa
circle
juni 27, 2023   /   Design LAB

Betydelsen av att ha en Magento Retainer för att hålla sig uppdaterad!

Genom att uppdatera din Magento -version garanterar du kompatibilitet med de senaste betalningsgateways, fraktanslutningar och andra viktiga affärsverktyg. Håll din butiks Magento-version uppdaterad för att säkra dess säkerhet, prestanda och långsiktiga framgång.

 

Om du inte uppgraderar till en Magento Retainer och underhåller den senaste Magento-versionen kan det få allvarliga konsekvenser för ditt företag och din e-handelsverksamhet. Här är några av de möjliga resultaten:

 

Säkerhetsrisker: Undvik säkerhetshot som hack, dataintrång och skadlig programvara genom att uppdatera din Magento-version. Skydda din butik från ekonomiska förluster, ryktesproblem och juridiskt ansvar.

Prestanda utmaningar: Förbättra sidladdningstider, undvik kassafel och andra prestandaproblem genom att använda en uppdaterad Magento-version. Ge en positiv kundupplevelse, öka konverteringsfrekvensen och maximera försäljningen.

Kompatibilitetsproblem: Undvik trasig funktionalitet och misslyckade integrationer genom att hålla Magento uppdaterad. Se till att din webbutik fungerar smidigt och undvik tekniska problem som kan skada din verksamhet.

Missade möjligheter: Dra nytta av nya funktioner, prestandaförbättringar och andra fördelar genom att uppgradera till den senaste Magento-versionen. Stärk din konkurrenskraft, förbättra kundupplevelsen och låt din verksamhet växa.

Uppdatera regelbundet för att undvika säkerhetsrisker, optimera prestanda, undvika kompatibilitetsproblem och utnyttja de fördelar som den senaste Magento-versionen erbjuder. Säkerställ långsiktig lönsamhet för din e-handelsverksamhet genom att vara uppdaterad.

 

 

Undvik höga kostnader över tid genom att ha en Magento Retainer för regelbundna uppdateringar

Oförutsedda utgifter och kostnader kan uppstå vid engångsuppdateringar från Magento om du inte har budgeterat för dem. Dessa oväntade utgifter kan gradvis byggas upp och påverka din vinst om du inte har en retainer på plats.

Engångsuppdateringar kan ibland leda till oväntade komplikationer som kräver brådskande hjälp. Utan en retainer kommer du förmodligen att behöva betala en extra avgift för support när du behöver den som mest.

En annan faktor att överväga är att timpriserna kan bli högre vid engångsuppdateringar eftersom din utvecklingspersonal kanske inte är bekant med alla ändringar och integrationer i din butik. Å andra sidan erbjuder en retainer en fast månadsavgift för support och underhåll.

Om du inte har en retainer är det också lätt att skjuta upp nödvändiga uppdateringar på grund av budgetbegränsningar eller andra prioriteringar. Men detta kan leda till högre kostnader på lång sikt eftersom uppskjutna uppgraderingar ibland kräver mer tid och resurser för att utföra.

Sammanfattningsvis kan det vara fördelaktigt att signera en retainer och istället utföra engångsuppgraderingar från Magento resultera i högre kostnader för oväntade avgifter, akut assistans, ökade timpriser och uppskjutna uppdateringar. Priserna kan faktiskt vara upp till tre gånger högre än kostnaden för en retainer. Genom att ha en retainer kan du ha en fast månadsavgift för support och underhåll, vilket gör det möjligt att hålla din butik uppdaterad och fungerande smidigt utan att riskera att bryta banken.

 

Komplexiteten hos monolitiska system och Magento

Magento är en kraftfull e-handelsplattform som kan vara utmanande att använda. Dess monolitiska arkitektur innebär att alla komponenter i systemet är starkt sammanlänkade, vilket gör det svårt att genomföra mindre ändringar utan att påverka hela plattformen. Till följd av detta kan även små ändringar ta dubbelt så lång tid att implementera, vilket resulterar i ökad tid och kostnad för utveckling och underhåll.

Äldre versioner av monolitiska system kan sakna nya funktioner, integrationer och andra uppdateringar som är viktiga för att växa och konkurrera på marknaden. Istället kan du hamna i en situation där du spenderar betydande resurser på underhåll och förbättringar utan att se någon avkastning på din investering.

Detta blir särskilt frustrerande för små företag med begränsade resurser eftersom underhållskostnaderna snabbt kan byggas upp och hindra möjligheterna att investera i andra delar av organisationen.

Kort sagt, på grund av Magentos komplexitet och monolitiska arkitektur tar även små ändringar längre tid att genomföra. Att inte använda rätt version av Magento kan dessutom begränsa din förmåga att utvidga verksamheten och kräva betydande investeringar i underhåll utan att ge något verkligt värde tillbaka. Därför är det avgörande att välja rätt e-handelsplattform för dina behov och hålla den uppdaterad för att maximera avkastningen på din investering och förbli konkurrenskraftig på marknaden.

 

 

Så vad är ett bra tillvägagångssätt? Vi erbjuder dig en Magento Retainer!

I samarbete med vårt team på Helsingborg Design LAB och vårt duktiga Magento utvecklingsteam är vi glada att kunna erbjuda dig ett Magento Retainer Servicepaket. Den här retainerplanen täcker alla fördelar med att uppdatera och underhålla din webbplats säkerhet, såväl som allmänt månad till månad support och underhåll för att hjälpa till med utbyggnaden och underhållet av en säker och lönsam e-handelswebbplats.

Genom att välja vårt retainerpaket har du tillgång till vårt dedikerade team av specialister som ger dig skräddarsydd support och underhållstjänster för att garantera att din webbplats fungerar smidigt. Du kan nu dra nytta av förbättrade villkor för Service Level Agreement (SLA) med en fast hållare, vilket ger dig ännu mer flexibilitet och sinnesfrid.

Regelbundet underhåll av webbplatsen, prestandaoptimering, säkerhetsskanningar, upptids- och tillgänglighetsövervakning, buggfixar och programuppdateringar till den aktuella versionen av Magento och tillägg/plugins ingår i vårt Magento Retainer Service Package. Dessutom tillhandahåller vi webbplatsförbättring, teknisk support och fullständiga månatliga rapporter om webbplatsens prestanda och ändringar.

Du kan fokusera på att bygga ditt företag samtidigt som vi hanterar de tekniska aspekterna med vår retainerplan. Vi tillhandahåller en regelbunden månadskostnad, vilket gör det enkelt att budgetera för support- och underhållstjänster utan att behöva oroa dig för oförutsedda kostnader eller akuta supportavgifter.

Välj vårt Magento Retainer Servicepaket för att säkerställa din webbutiks kontinuerliga framgång. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Kontakta vår projektledare eller rådfråga vår Lead Magento-utvecklare för att hitta den bästa retainer-metoden för din e-handel.

 

 

 

Betydelsen av att ha en Magento Retainer för att hålla sig uppdaterad!