Webbutveckling & digital projektledning

För oss på Helsingborg Design LAB handlar webbutveckling om att hjälpa och löda digitalt tekniska problem små som stora. Varje web projekt vi jobbar med handlar om att kunden ska vara i fokus.

Vi jobbar med webbutveckling i flertalet open source plattformar såsom, Laravel, React, WordPress, WooCommerce och ett flertal andra. Vi har också byggen en del egna open source ramverk som vi använder i många projekt.  Är ni ute efter en mer avancerad e-handelslösning så har vi vår helt egna HDL E-Commerce platform där vi kan erbjuda kundspecifika integration, funktioner och flöden. Vill du bygga framtidens SAAS app då har du hittat helt rätt. Helsingborg Design LAB driftar och bygger en rad olika egna platform där vi använder all vår ki

Vad Helsingborg Design LAB kan göra för att hjälpa ditt företag:

Är ditt projekt under tidspress eller har du en tight budget? Inga problem, vi hittar tillsammans en lösning som passar din budget och snabbt levererar en fantastiskt produkt

Med våra erfarna och tekniskt kunniga projektledare kan vi pressa gränser för en avancerad lösning, antigen en hemsida, applikation eller kanske en helt ny design på existerande projekt.

Working with Helsingborg Design LAB is easy, exciting and gives you as the client a win-win opportunity!

Att arbeta med Helsingborg Design Lab är superenkelt, spännande och skapar en vinnande möjlighet för dig som kund att utveckla din verksamhet.