SAAS App utveckling

Att utveckla nästa generations SAAS-applikation ofta mycket utmanande och kräver specialistkunskaper som du hittar hos Helsingborg Design Lab

Helsingborg Design LAB började tidigt att bygga distribuerade SAAS-applikationer och har idag många projekt bakom oss. Många av våra egna system har vi omvandlat till kommersiellt lönsamma produkter, men hela tiden kommer det nya idéer som vi driver framåt och lanserar efterhand.

Med våra egna projekt och många kundprojekt har vi lyckats säkra omfattande kunskap inom vårt team för att bygga ännu kraftigare.

Är du i färd med att starta en ny SAAS-baserad verksamhet eller behöver du ett internt system för ditt kontor eller företag? Helsingborg Design LAB är rätt team för dig med vår tydliga process för nya projekt, vi hjälper dig att anpassa ditt projekt och guidar dig igenom hela processen.

Vi jobbar som om vi vore ditt interna team, oavsett om du är en byrå, ett företag eller ett nystartad företag – vi hittar rätt modell som passar just för dig.

Vad Helsingborg Design LAB kan göra för att hjälpa ditt företag:

Är ditt projekt under tidspress eller har du en tight budget? Inga problem, vi hittar tillsammans en lösning som passar din budget och snabbt levererar en fantastiskt produkt

Med våra erfarna och tekniskt kunniga projektledare kan vi pressa gränser för en avancerad lösning, antigen en hemsida, applikation eller kanske en helt ny design på existerande projekt.

Working with Helsingborg Design LAB is easy, exciting and gives you as the client a win-win opportunity!

Att arbeta med Helsingborg Design Lab är superenkelt, spännande och skapar en vinnande möjlighet för dig som kund att utveckla din verksamhet.