Vi hjälper dig med SEO - Helsingborg Design LAB

SEO i Helsingborg

Behöver du hjälp med att ranka högt på google och få mer trafik till din hemsida? Kontakta oss så hjälper vi dig med din SEO i Helsingborg

Gör SEO en hemsida starkare?

Ja och detta kan göras på många olika sätt men grundläggande handlar det mycket om on page SEO och off page SEO. Man bör sökmotoroptimera hemsidan med det sökord man vill synas på genom titlar, rubriker av olika slag och relevant innehåll. Man bör även lägga in externa länkar från utomstående hemsidor med även interna länkar från sin egen hemsida. Alla länkar som läggs in måste vara av relevans. Teknisk SEO är också super viktig att ta hänsyn som exempelvis page speed optimering.

On page SEO

Det arbete som utförs på den aktuella hemsidan är on page SEO. När du startar ett SEO arbete på din hemsida är det den viktigaste delen för att kunna förbättra rankingen på googles sökmotorer. Det handlar om att förbättra innehåll på hemsidan men även de tekniska förutsättningarna. Det kan då betyda uppsättning av relevanta titlar till landningssidor och rubriker. Det har även att göra med relevansen i texten som skrivs på de olika sidorna. 

Off page SEO

Off page SEO handlar om de länkarna som finns på hemsidan från andra webbplatser. För att skapa en så bra off page SEO som möjligt behöver dessa länkar vara relevanta. Det behöver vara länkar från relevanta webbplatser som är inom samma bransch. Desto mer relevans det finns i länkarna på din hemsida desto mer gillar google detta och du rankas därav högre i sökmotorn. 

Påverkar https SEO?

Det är viktigt att säkra din webbplats med något som kallas HTTPS. Detta kan annars påverka din SEO. Google prioriterar hemsidor som är säkra vilket gör att det skapar negativa effekter om detta saknas. För att få denna säkerhet behöver man ett så kallat SSL Certifikat, vilket är att trafiken är krypterad mellan hemsidan och själva webbläsaren. Detta gör att tillgången för informationen däremellan inte är går att komma åt. På Helsingborg Design LAB vill vi att du ska få trafiktillväxt på hemsidan men samtidigt ranka högt på google.

Kontakta Oss

Behöver du hjälp med SEO i Helsingborg?

Varje projekt är unikt och anpassas utifrån önskemål. Kontakta oss idag om du behöver hjälp med din hemsidas SEO!