Sail Racing International AB - Helsingborg Design LAB

Sailracing.com

Project:Sail Racing International AB

HDL E-Commerce LAB och Helsingborg Design LAB fick i uppdrag av Sail Racing International AB att utveckla en ny framtidssäker och internationell plattform. Sail Racing hade tydliga krav på integrationer, landsstyrning, produkt och komplex kanalstruktur.

HDL E-Commerce skapade en avancerad ERP integration och säkerställde alla krav. Bland annat en flerkanals-struktur för global försäljning och stöd för de nya OSS EU-reglerna. Helsingborg Design Lab tog fram en innovativ design med fokus på konvertering och snabba laddningstider som integrationer till Adyen och Klarna. I augusti 2022 lanserade HDL E-Commerce Sail Racings nya webbplats på sailracing.com.

Christoffer Iveslätt,
Chef för e-handel
Sail Racing International AB

Gör som Sail Racing - Välj HDL Commerce LAB för din digitala B2C-verksamhet

HDL Commerce hjälper B2B & B2C e-handelsföretag att digitalisera sin försäljning och har ett omfattande stöd för att automatisera en mängd olika affärsprocesser för bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

Den molnbaserade HDL Commerce-plattformen erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet. Tillsammans med våra integrationer, tekniker och experter inom området erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hanterar stora affärsvolymer och komplexa affärsbehov.