rectangle3
hexa
circle
november 16, 2023   /   Nyheter

Helsingborg Design LAB tar hem priser för Sail Racing-webbplatsen

Vi är glada över att meddela att vårt dedikerade arbete och passion för design har blivit belönat med flera priser. Här är en närmare titt på de erkännanden vi har fått för vårt arbete på Sail Racing-webbplatsen:

Special Kudos:  För varje linje, varje bild och varje interaktion på Sail Racing-webbplatsen har vi strävat efter att skapa något särskilt. Vi ville göra Sail Racing-upplevelsen unik och minnesvärd för varje besökare.

UX Design Award: UX Design Award är en utmärkelse av att göra Sail Racing-webbplatsen till en navigationsvänlig plattform som låter användarna röra sig smidigt genom varje sida

UI Design Award: Varje klick på Sail Racing-webbplatsen är en resa genom estetik och funktionalitet. Mottagandet av UI Design Award är ett tecken på att vi har lyckats skapa ett gränssnitt som inte bara är vackert, utan också intuitivt och lättanvänt för besökare.

Design Innovation Award: Genom Design Innovation Award är en bekräftelse på att vi har vågat utforska nya horisonter och forma framtiden för digital design.

Kontakta oss här!

Helsingborg Design LAB tar hem priser för Sail Racing-webbplatsen