rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

Mjukvarulösningar
För din webbplats

Det är ingen hemlighet att företag behöver automatiserad programvara för att fungera effektivt

Helsingborg Design LAB har tillhandahållit skräddarsydda mjukvarulösningar i över ett decennium. Vårt team av ingenjörer och affärsanalytiker kommer att arbeta med dig för att identifiera var ditt företag kan dra nytta av rätt mjukvarulösningar. Med över 20 års erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hjälpa till att förbättra din verksamhet med toppmoderna mjukvarulösningar som är skräddarsydda för företagets behov.

Vår kreativa process är flitig och genomtänkt. Det är en ständig destillering av idéer med målet att säga det mesta med minsta möjliga, och kommunicera något komplext på ett enkelt sätt. Det inkluderar forskning, strategi, kreativ konceptualisering, design, webbutveckling och analys.

Vi har utvecklat både komplexa och affärskritiska webbplatser i många år. Alltid med hög säkerhet. Använder oftast WordPress.

Stolta över att bygga på lösningar med open source

Vi tror på att använda plattformar och lösningar med open source i en MACH/Composable-stiftelse. Som ett framstående företag på den skandinaviska WordPress-marknaden tror vi att flexibilitet, användarfokus och affärsvärde är nyckeln för varje projekt. Vår webbyrå bygger inte på monolitarkitektur och ser till att varje leverans och projekt byggs i skala

Några saker vi kan göra för ditt företag.

Hydrid & Native Aps – Oavsett om du letar efter något specifikt eller en jack-of-all-trades – Helsingborg Design LAB kommer att utveckla en app, mjukvara eller webblösningar som passar alla dina krav. Våra erfarna ingenjörer och affärsanalytiker kan hjälpa dig att identifiera var ditt företag kan dra nytta av skräddarsydda mjukvarulösningar. Med vår hjälp kommer du att kunna maximera effektiviteten och produktiviteten inom alla delar av din verksamhet. Så varför vänta? Kontakta oss idag för att komma igång!

Digital produktutveckling

Digital produktutveckling hjälper ditt företag att arbeta smartare och snabbare! Med anpassad intern programvara kan du skapa anpassade applikationer som passar dina specifika behov. Att utveckla produkter är nu enklare än någonsin – så varför vänta? Kom igång idag och se de fantastiska resultaten själv!

Vi är experter på Wordpress & Integrationer

WordPress driver en stor del av internet och det är naturligt att vi också har blivit experter på både WordPress och WooCommerce applikationer. Detta har resulterat i att vi attraherar kunder med hög standard som vill arbeta med ett otroligt erfaret team för att driva, utveckla och underhålla företags- och affärsbaserade webbplatser

Automatisera processer och arbetsflöden

Du vet redan hur mycket tid och ansträngning du kan spara genom att automatisera dina processer — men vad du kanske inte vet är att vår webbyrå i Helsingborg kan hjälpa dig att göra det. Oavsett om du behöver automatisera en process eller ett arbetsflöde, hjälper HDL-teamet dig att välja rätt verktyg och teknologier som gör det enkelt!

Sail Racing

Vad vi har gjort!

Redo att starta ett projekt?

Vi lyssnar gärna på alla dina idéer, utmaningar och visioner. Kontakta oss så kommer en av våra projektledare återkomma till dig med ett digitalt eller personligt möte