rectangle3
hexa
circle
juni 15, 2022   /   Design LAB

Hur är det att jobba med HDL?

Hur är det att jobba med HDL?

Vi på Helsingborg Design LAB gör allt för att göra våra kunder nöjda, vad som än krävs från vår sida. När man väljer att arbeta med oss så ska man känna att vi verkligen vet vad vi gör och lyssnar på våra kunders önskemål. Häng med så ska vi berätta hur det faktiskt kan se ut när man väljer att arbeta med Helsingborg Design LAB!

Hur är det att jobba med HDL?

Från början

När ett projekt landar hos oss startar vi alltid igång med ett uppstartsmöte där vi går igenom kundens behov, tankar och förväntningar. Vi sätter upp mål för projektet och skapar en tydlig struktur i vilka steg som ska utföras för att vi ska nå vårt gemensamma mål. Hos oss på Helsingborg design LAB är ingenting omöjligt och vi bollar ideér tillsammans för att komma fram till den bästa lösningen för kundens behov och önskemål, samt kommer med input från våra erfarenheter kring att bygga upp e-handelssidor, hemsidor och anpassade plattformar.

Ett av de första stegen i processen att skapa en ny hemsida eller plattform åt en kund är att bygga upp en design utifrån funktion och funktionallitet. Vi har riktigt duktiga designers som alltid kommer med proffsig input kring hur man kan utveckla en design från att vara ganska basic till att få det lilla extra. Våra designers brukar ta fram olika förslag i detta steget för att matcha kundens förväntnignar och önskemål.

 

Hemsidor i WordPress

När designen är på plats börjar utvecklingen att bygga upp hemsidan. Vi bygger våra hemsidor i WordPress och använder oss utav säkra och smidiga CMS. Uppbyggnaden sker som modulsystem för att underlätta för kunden att kunna anpassa sina sidor utefter design och skapa ett snyggt och stilrent innehåll på hemsidan.

Innan vi går live med hemsidan så har vi alltid genomgång med kund hur CMS fungerar och hur sidan är uppbyggd för att överlämningen och det kommande arbetet med content och underhåll av hemsidan ska bli så smidigt som möjligt.

 

Korrsystem

Vi använder oss utav ett korrsystem som vi kopplar på dev-miljön för att enkelt kunna komunicera med kund om ändringar som de vill att vi gör på sajten. Här kan kund i fråga enkelt gå in och skriva kommentarer direkt på hemsidan och tagga de delar som de vill ändra eller ta bort för att vi ska få ett så bra resultat som möjligt.

När kund känner sig redo för att publicera hemsidan så går vi live. Vilket menas med att vi lägger över hemsidan från en dev miljö till en live domän. Vi har ett eget hostingbolag Kepler Hosting som vi använder oss utav för att drifta våra hemsidor. Om kund inte har någon annan hostingplattform som de vill använda.

Efter lansering hjälper vi på Helsingborg Design LAB till med support och uppdateringar av hemsidan om kund önskar. Vi ser till att kund får den hjälp och stöttning de behöver för att känna sig trygga och nöjda med sin nya hemsida eller plattform.

 

Såhär kan det se ut när du väljer att arbeta med Helsingborg Design LAB och vi finns här för att hjälpa dig förverkliga dina idéer! Vi sitter på Brogatan 9 i Helsingborg och har du inte möjlighet att komma inom så når ni oss enklast här.

Hur är det att jobba med HDL?