Helsingborg Design LAB – Vem är vi och vad gör vi?  

För bara tre år sedan var Helsingborg Design LAB ett helt avlägset team som senare flyttade in i ett skjul i Viken söder om Sverige. Idag har vi vårt kontor i hjärtat av Helsingborg Marina med panoramautsikt över Danmark.

Vårt värde är att leverera något exceptionellt. Vare sig det är en WordPress-webbplats, SAAS-plattform, system, design, integration eller enkel buggfix, vi häller vår energi och talang i varje uppgift som om det var vår egen. Vi arbetar i en ”Open Workspace” model där varje kontor runt om i världen är mer ett ”Hub” än en fysiskt plats där vi alla sitter. Vi tror på att man jobbar bäst i den miljön man själva känner för men vi värdesätter tiden när vi sitter tillsammans på vårt fantastiska kontor i Helsingborg, Dubai eller Nepal.

Helsingborg Design LAB är inte som en traditionell webb- och utvecklingsbyrå. Vi vill inte bara vara en webb- eller designbyrå. Vi befinner oss mer relaterade till LAB och Laboratorium-arbete. Vi utvecklar, förnyar och drar gränserna i vårt arbete. Oavsett om det fungerar för ett större företag, byrå eller en mindre kund. Vi försöker alltid leverera något speciellt. Vi tror inte på att man ska har många kunder vi ser istället att vi har få kunder, långsiktigt där vi kan gör det vi gör bäst, tillsammans.

Vad har vi för kunskaper?

Vi är totalt 48 personer som jobbar här på Helsingborg Design LAB, vi sitter dock inte allihop i Helsingborg utan vi är utspridda i både Europa, Dubai och Nepal. Våra roller är allt ifrån utvecklare, programmerare, grafiska designers, projektkoordinator och webbkommunikatörer. Vi finns här för att hjälpa er med allt inom Web utveckling, design, grafik, animationer, , Appar, system, SAAS, Teknisk SEO etc där vi jobbar med små som stora projekt. Vi anpassar oss efter behovet där kunden står i fokus, men vi delar också med oss av vår expertis för att kunna vägleda och hjälpa till med olika beslut på vägen. Ibland kan det vara bra att få två ögon utifrån för att komma fram till rätt beslut!

Tveka inte på att höra av er till oss om ni behöver vår hjälp, har en fråga eller bara vill ha synpunkter på ett projekt ni jobbar med. Vi finns här för er och delar gärna med oss av vår expertis inom våra olika område!