Låt oss presentera HDL’s React Developer Rodin! Hans främsta uppgifter är att designa och implementera användarvänliga funktioner för webbplatser och applikationer. Ingen dag är den andra lik för Rodin, läs hela intervjun för att lära känna honom mer. 

HDL's React Developer Rodin

Hej Rodin! Vad är din titel här på HDL och vad är dina främsta uppgifter? 

Min titel här på HDL är React Developer och det innebär att jag designar och implementerar användarvänliga funktioner för webbplatser och applikationer med hjälp av React.js. 

Mina främsta uppgifter är Scrum vilket kort sagt är en metodik för systemutveckling. Scrum är idag en etablerad metodik för systemutveckling som används över hela världen. En fördel med Scrum är fokuseringen på affärsnytta och möjligheten att förändra projektet på ett strukturerat sätt. I Scrum finns det inte en klassisk kravspecifikation utan man har istället en backlog, som är en prioriterad och levande lista med önskemål. Så med andra ord så har jag ansvar över vår Scrum och bestämmer vad som prioriteras att göra och vilka projekt vi ska lägga mer fokus på, beroende på deadlines. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig som React Developer här på HDL?

Det beror på, ingen dag är den andra lik. Ibland är det väldigt mycket att göra vilket är roligt och andra dagar är mer lugna och inte så mycket att göra. Men en normal dag så går jag igenom våra projekt och kollar vad som ska göras och lägger prioriteringar till vårt team på de saker som behöver prioriteras. 

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad gör du helst en ledig dag? 

Jag är en väldigt kreativ människa som gillar att utforska olika grejer. Jag är även väldigt snabblärd och gillar att lära mig nya saker hela tiden för att utvecklas. På min fritid så gillar jag att spela spel!

Vi kör 3 snabba med HDL’s React Developer Rodin! 

Sommar/Vinter?

Morgon/Kväll?

Pasta/Pizza? 

Vill ni komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!