Möt vår praktikant Stefan, som just nu har sin sista LIA-period här på Helsingborg Design LAB som Frontend-utvecklare! 

 

Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst en ledig dag? 

Till att börja med så kan jag väl säga att jag är mästare i att bolla och testa massa olika idéer. Från att tidigare ha skapat hemsidor till att starta eget bolag till att nu även vara med på Helsingborg Design LAB som praktikant känns väldigt kul. Jag ser mig själv som en kreativ ung herre som vill stråla ut positivitet såväl som god nytta för andra.

Jag är en väldigt chill person som älskar att bland annat vara ute, dock bara på sommaren. En ledig dag umgås jag oftast med familj och vänner eller så kan jag också bara vara för mig själv ibland. Just nu arbetar jag väldigt mycket med en egen lansering av motorcykel-byxor som kommer vara tillgängliga på marknaden inom kort. 

 

Hur ser en vanlig dag ut för dig här på Helsingborg Design LAB? 

En vanlig dag börjar med att man kommer till arbetsplatsen, packar upp datorn och börjar koda! Skämt åsido så har man mycket kontakt med andra anställda inom företaget för att samtala vad som behöver, hur det skall göras med mera. Med andra ord så samtalar man rätt så mycket och utför arbete efter det. 

 

3 snabba med vår praktikant Stefan: 

Sommar/vinter?

Pasta/Pizza?

Hav/pool? 

 

Vill ni komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det lättast här!