HDL’s Frontend Engineer Kismat

Det har blivit dags för en ny presentation av våra medarbetare! Idag ska vi få lära känna Kismat mer och få en inblick i vad han har för roll här på Helsingborg Design LAB och vad hans främsta uppgifter är. Häng med!

Kismat

Hej Kismat! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Hej! Jag heter Kismat och jag är en väldigt introvert kille som älskar att resa och läsa böcker som jag tyvärr inte har kunnat göra på sistone. På min fritid brukar jag lyssna på musik och titta på cricket på tv!

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Min titel här på Helsingborg Design LAB är Frontend Engineer och mina främsta uppgifter är att tillhandahållna designen av olika webbplatser.

 

Hur ser en normal arbetsdag ut för dig som HDL’s Frontend Engineer?

Varje dag börjar med att jag jobbar från 9 på morgonen. Min första prioritet är att undersöka eventuella brådskande uppgifter som måste tas om hand. Jag kommer att lösa dessa uppgifter själv eller i vissa fall kommer jag att samordna med mina utvecklare för att se igenom dessa uppgifter. Jag kommer också att undersöka eventuella andra pågående uppgifter. Om inget av ovanstående scenario existerar, kommer jag att fortsätta med min uppdelning av nya projekt. Om jag får någon ledig tid under min kontorstid, forskar jag om olika aspekter av mitt arbetsområde.

 

Vi kör tre snabba frågor med HDL’s Frontend Engineer Kismat! 

Sommar/Vinter?

Kväll/morgon?

Pasta/Pizza?

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!