HDL’s DevOps Engineer

Vi är här för att presentera vår nästa medarbetare, Jasmin! Hon jobbar som DevOps Engineer här på Helsingborg Design LAB och nu ska vi få lära känna henne lite bättre. Häng med!

Hej Jasmin! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du på fritiden? 

Hej! Jag heter Jasmin och jag tillbringar min fritid med att läsa, utöva yoga och utforska andlighet. Det är verkligen något som intresserar mig! Jag gillar också att titta på fotboll och att spendera kvalitetstid med mina vänner och familj.

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Min titel här på HDL är DevOps Engineer och mina främsta uppgifter är att installera, underhålla och felsöka CI/CD-pipelines. Installera och hantera infrastruktur för utvecklings-, iscensättnings- och produktionsmiljöer, utveckla containeriserade lösningar och distribuera det till kubernetes miljö. Felsöka eventuella problem relaterade till system, infrastruktur, nätverk, applikationer och hitta prestanda-flaskhalsar i applikationer och även FoU ny teknik och utveckla bevis på koncept och dokumentation.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig som HDL’s DevOps Engineer? 

Varje dag är annorlunda. Det är det jag gillar med att jobba på HazeSoft. Vissa dagar är jag djupt inne på FoU och utvecklar ny teknik och utvecklar PoCs. Vissa dagar felsöker jag produktionsproblem. Andra dagar arbetar jag med att implementera CI/CD pipelines, containerlösningar etc. Jag gillar variationen i arbetet och det får jag verkligen här!

 

Vi kör 3 snabba med HDL’s DevOps Engineer!

Sommar/Vinter?

Kvällsmänniska/Morgonmänniska?

Pizza/Pasta?

 

Vill ni komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!