rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

GA4 Implementering

Lås upp den fulla potentialen av din webbplatsdata och håll dig före konkurrenterna med det senaste analysverktyget, Google Analytics 4. Som företag kanske du undrar hur du kommer igång med GA4 och utnyttjar dess kraftfulla funktioner. Det är där vi kommer in! Vårt team av experter är här för att guida dig genom varje steg i implementeringsprocessen och hjälpa dig att få ut det mesta av din data. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag att blomstra med GA4!

GA4 integration, hjälp med uppsättning av google analytics

Fördelar med Google Analytics 4

Spåra unika händelser

En av de största fördelarna med GA4 är att det använder en helt ny händelsebaserad modell, vilket gör det möjligt att spåra händelser som tidigare inte var möjliga att spåra med tidigare versioner av Google Analytics. Till exempel kan du nu spåra händelser som klick på utökade sökningar, videouppspelningar och scrollningar på sidan. Detta ger dig en mer komplett bild av hur besökarna interagerar med din webbplats.

Få djupare förståelse över dina besökare

GA4 använder också maskininlärning för att analysera dina data och ge dig mer precisa och relevanta insikter. Det ger dig möjlighet att få en djupare förståelse för besökarnas beteende på din webbplats, vilket kan hjälpa dig att fatta bättre beslut om hur du optimerar din webbplats.

Integrerat med andra Google-produkter

En annan fördel med GA4 är att det är mer integrerat med andra Google-produkter, såsom Google Ads och Google Tag Manager. Detta gör det enklare att spåra och analysera prestandaöversikter på olika plattformar och kampanjer.

Helsingborg Design LAB

3 vanliga frågor om GA4

Kan man samla in data i både GA3 och GA4 fram tills den 1 juli 2023?

Svar: Ni kan samla in data i både GA3 och GA4 fram tills brytpunkten och det är en fördel att starta så tidigt som möjligt. Det innebär att när man släcker ner GA3s datainhämtning så har ni färsk data att jämföra med historisk data.

Hur exporterar vi vår data från GA3?

Svar: Det finns flera sätt att exportera sin data på. Man kan få ut enskilda rapporter i csv, tsv, tsv för Excel, Excel (XLSX), Google kalkylark eller PDF format.

Vad behöver vi göra för att byta till GA4?

Svar: Att aktivera GA4 scriptet som ny användare av analytics eller som befintlig användare av Google analytics skiljer sig åt. Det finns en uppsjö av guider i hur man aktiverar detta och ändå är det inte helt lätt.

Helsingborg Design LAB

Kontakta oss idag angående implementeringen av GA4

GA4 en avancerad webbanalysplattform som ger dig en komplett bild av dina besökare och hur de interagerar med din webbplats. Det erbjuder nya funktioner som maskininlärning och händelsebaserade modeller för att ge dig mer exakta och relevanta insikter. Om du vill få en bättre förståelse för din webbplats prestanda och hur du kan optimera den, är GA4 definitivt värt att överväga