E-handel - Vi optimerar er digitala kapacitet - hbgdesignlab.se

Vi är oberoende experter på E-handel

För många är den digitala transformationen ett stort steg, men Helsingborg Design LABs  jobb är att göra ett knepigt och svårt ämne enkelt och begripligt för dig som är vår kund. Vi ser till att du får den bästa e-handelsplattformen och lösningen som krävs för en framgångsrik e-handel. Vi hjälper företag med implementering och uppföljning av arbetet.

E-handelsplattformar med användarvänlighet

WooCommerce – En flexibel och användarvänlig plattform som integreras direkt med WordPress. Den har en stor användarbas och erbjuder ett brett utbud av tillägg och teman för att anpassa din e-handelssida.

Magento – En kraftfull e-handelsplattform som är populär bland större företag. Den har avancerade funktioner och anpassningsmöjligheter, men kan vara mer komplex att använda än de tidigare nämnda plattformarna.

HDL Commerce – HDL Commerce är en kraftfull headless e-handelsplattform som gör det möjligt för företag att skapa unika kundupplevelser och enkelt integrera med andra system. På grund av att detta är vår egna plattform, har vi designat den med composable commerce principer i åtanke, så att du kan dela upp din e-handelsplattform i mindre, mer modulära komponenter som kan anpassas och integreras med andra system efter behov.

Senaste tekniken och uppdateringarna inom E-handel

Oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller uppgradera den gamla så kan det kännas som ett bökigt projekt, som kommer att ta tid. Vi på Helsingborg Design LAB hjälper dig rätt och hittar smarta lösningar för dina behov.

Vi har ingen färdig lösning

Berätta för oss om ditt företags behov. Vi lyssnar, identifierar utmaningar och skräddarsyr sedan ett lösningsorienterat förslag baserat på vad vi tillsammans kommer fram till. Vi försöker inte pressa in dina behov i en färdig lösning – nej, vi anpassar ett erbjudande helt efter dina behov. Det kan vi göra eftersom vi är oberoende aktörer.

Med en nära kundrelation

Vi finns som din coach genom hela processen, från förstudier med fokus på return of investment (ROI) till implementering och uppföljning. Om vi lär känna dig och ditt företag kan vi göra ett bättre, mer träffsäkert och kreativare jobb – som leder till rätt affärslösning inom B2B eller B2C.

Eftersom vi på Helsingborg Design LAB själva arbetat med B2B, och har hjälpt många andra företag, så vet vi vad som krävs för att bygga riktigt, riktigt bra och trygg e-handel. Vi lyssnar och förstår, ger råd och föreslår. Vi står alltid på din sida i förhandlingar, vid avtal ochmed leverantörer.

Ja, det är komplext – men du kan luta dig tillbaka

Digitaliseringen förändrar affärsmodeller i stor omfattning med nya tjänster och förbättrade produkter. Vårt jobb är att avlasta dig i processen mot rätt lösning.

Med vår hjälp blir det helt enkelt lättare att nå en hållbar och trygg e-handelsstrategi.

Affärssystem

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Rich

What Helsingborg Design LAB can do for you as a company.

Tecdoc integration mot magento

Fyll din webshop med produkter som innehåller bilder, beskrivningar, attribut automatiskt från TecDoc-katalogen baserat på dina leverantörers priser.

Vi integrerar magento till TecDoc, dina leverantörers prislistor och uppdaterar regelbundet hela portföljen.

Ett urval av funktioner i integrationen mellan Tecdoc och Magento.

  • Sök fordon efter registreringsnummer
  • Sök fordon efter märke / modell / motorstorlek
  • Visa endast relaterade delar för valt fordon

Ett urval av Adminfunktioner:

  • Orderhantering
  • Interna meddelanden och aviseringar
  • Prisuppladdning från olika leverantörer
  • Fakturering och fraktsedlar
PIM-kopplingar

Vi på Helsingborg Design LAB arbetar med Pimcore då vi anser att det är den bästa PIM-lösningen för e-handel och speciellt i Magento eftersom att med Pimcore är det lätt att ha flerkanalsförsäljning, effektivt hantera produktinformation och webbplatsinnehåll för varje kanal. Med Pimcore kan du enkelt strukturera och stärka all marknadsföring och teknisk information om produkten.

Oavsett om vi anser att PIMcore är det mest användarvänliga PIM-systemet så arbetar vi med att integrerar andra PIM-system till Magento så som:

– Akeno
– InRiver
– Salsify
– Bluestone PIM
– Jasper PIM

Kontakta Oss

Varje projekt är unikt och anpassas utifrån önskemål. Kontakta oss idag för en offert!