Projekt vi har jobbat med

Helsingborg Design LAB med ambitioner att bli en av Sveriges ledande byrå för avancerad utveckling av webbapplikationer och appar. Vi jobbar gärna med reklambyråer samt små och stora företag med krävande projekt.

Se några av de projekt vi har arbetat med här:

Vad vi erbjuder

Från nybörjare till branschledare, vi tycker om att arbeta med människorna bakom varumärken, företagen och deras projekt med samarbete för att få ut det bästa av båda världar.

Varför ska du arbeta med Helsingborg Design LAB?

Varför ska du arbeta med Helsingborg Design LAB, det kan vara frågan. Vi erbjuder dedikerade tjänster för dig som kund. Du är inte bara en klient i vårt kundregister. Vi tilldelar rätt resurser som ägnar tid och ansträngning åt ditt projekt och är alltid tillgängliga. Är det bug fix, kort deadline eller att ta fram ny design eller funktioner, vi är här för att hjälpa dig!

Om ditt projekt är under tidspress eller har en låg budget? Oroa dig inte, vi kan tillsammans hitta en lösning så att det passar din budget och erbjuda dig den bästa servicen.

Med vår tekniskt avancerade projektledare och framgångsteam kommer vi att driva vår gräns för att erbjuda dig rätt lösning om det är en webbplats, ett system, en applikation eller en design

Att arbeta med Helsingborg Design LAB är enkelt, spännande och ger dig som kund en vinn-vinn-möjlighet!

Kontakta oss idag!