rectangle3
hexa
circle

Förnya Swedish Club webbplats

Project:Swedish Club

Fallstudie: Förnya Svenska klubbens webbplats Problem - Swedish Club var i behov av en översyn av hemsidan och ville modernisera sin befintliga sajt samtidigt som den bibehöll sin befintliga funktionalitet. Målet var att uppdatera designen utifrån deras nuvarande identitet, för att göra sajten mer attraktiv och användarvänlig.

Lösning - Helsingborg Design LAB anlitades för att hjälpa till med projektet, och erbjuder design, utveckling, teknisk konsultation och projektledningstjänster. Under loppet av två år arbetade teamet nära Svenska Klubben för att leverera en heltäckande lösning som mötte deras behov.

Design - Teamet designade en ny instrumentpanel för klubbens interna kärnsystem, samt en webbplats för lärandehanteringssystem (LMS) för digitala kurser. De utvecklade också en webbplats för efterlevnad och regelverk, vilket ger en central plats för interna och externa nyheter.

Utveckling - Majoriteten av den nya företagswebbplatsen har utvecklats av Helsingborg Design LAB, vilket ger en plattform som kommer att representera Swedish Club internationellt. Teamet levererade en fungerande webbplats till det interna teamet, som kommer att ansvara för att slutföra och lansera de nya webbplatserna.

Resultat - Swedish Club har nu en modern, funktionell webbplats som korrekt återspeglar deras identitet och ger en bättre användarupplevelse. Teamet på Helsingborg Design LAB var avgörande för att leverera denna lösning och erbjöd expertdesign- och utvecklingstjänster för att säkerställa ett framgångsrikt resultat.