rectangle3
hexa
circle

Förvandla varumärket Stonebeach med Helsingborg Design LAB

Project:StoneBeach

Utmaning: Stonebeach, ett ledande säkerhetsföretag, ville modernisera sitt varumärke och sin identitet för att bättre anpassa sig till sin nuvarande organisationsstruktur, samtidigt som man behöll kärnan i sitt ursprungliga varumärke.

Lösning: Designexperterna på Helsingborg Design LAB uppmanades att blåsa nytt liv i varumärket Stonebeach. Teamet genomförde en grundlig analys av företagets varumärkesidentitet, webbplatsfunktionalitet och målgrupp för att avgöra det bästa sättet att närma sig projektet.

Resultat: Den nya och förbättrade webbplatsen, designad och utvecklad av Helsingborg Design LAB, fångar perfekt andan och essensen av varumärket Stonebeach, samtidigt som den ger ett snyggt och användarvänligt gränssnitt för besökarna. Webbplatsens förbättrade funktionalitet gör det lättare för kunder att interagera med företaget och lära sig om dess produkter och tjänster.

Slutsats: Med hjälp av Helsingborg Design LAB kunde Stonebeach vitalisera sitt varumärke och ta plats som ledande inom säkerhetsbranschen. Företagets moderna och engagerande webbplats visar inte bara upp sina produkter och tjänster, utan ger också en positiv upplevelse för besökarna och förbättrar den övergripande uppfattningen av varumärket.