rectangle3
hexa
circle

Ny design på Hooked Foods webbplats

Project:Hooked Foods

Bakgrund - Hooked Foods, ett startup-företag, var missnöjd med sin tidigare webbplatsleverantör och letade efter en byrå som kunde möta dess behov av att skapa en ny webbplats baserat på sin identitet. Med sitt uppdrag att leda övergången till ett hälsosammare skaldjursekosystem genom 100 % växtbaserade skaldjursprodukter, behövde Hooked Foods en webbplats som korrekt återspeglade dess värderingar och mål.

Problem - Med fiskeindustrin på uppgång ökade den globala efterfrågan på skaldjur och skadade havets liv. Hooked Foods ville skapa medvetenhet om denna fråga och främja sitt uppdrag att skapa ett alternativ till skaldjur som är både utsökt och hållbart. Men dess tidigare webbplats återspeglade inte dessa värderingar och mål korrekt.

Lösning - Helsingborg Design Lab gick in för att designa om hemsidan för Hooked Foods, med hänsyn till startupens specifika behov och parametrar. Med sin expertis inom design, projektledning och utveckling kunde byrån skapa en ny digital plattform för Hooked Foods som exakt återspeglar företagets uppdrag och värderingar.

Resultat - Den nya webbplatsen för Hooked Foods håller på att utvecklas och kommer att lanseras inom kort. Det förväntas exakt återspegla företagets uppdrag och skapa medvetenhet om frågan om överfiske och behovet av ett hälsosammare ekosystem för skaldjur. Med sin nya digitala plattform kommer Hooked Foods att effektivt kunna marknadsföra sina produkter och uppdrag till en bredare publik.

Slutsats - Hooked Foods uppdrag att leda övergången till ett hälsosammare skaldjursekosystem är viktigare nu än någonsin. Genom att samarbeta med Helsingborg Design Lab kunde företaget skapa en webbplats som korrekt återspeglar dess värderingar och mål. Med sitt nya digitala ansikte kommer Hooked Foods att effektivt kunna marknadsföra sina produkter och skapa medvetenhet om vikten av hållbarhet i skaldjursindustrin.