HDL Commerce

På Helsingborg Design LAB (HDL) är vi inte bara experter på att skapa sömlösa digitala upplevelser – vi är också stolta utvecklare av vår egen e-handelsplattform, HDL Commerce. Denna unika position som både byrå och plattformsleverantör ger oss en djup förståelse för alla aspekter av plattformen, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder flexibla och kraftfulla lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Screenshot 2024-10-15 at 09.59.33
Mer än bara en plattform

HDL Commerce

Varför välja HDL Commerce?

Eftersom vi själva utvecklar HDL Commerce har vi full kontroll över plattformen, vilket innebär att vi kan säkerställa att den alltid är optimerad för just din verksamhets behov. Vår flexibilitet och anpassningsförmåga gör att vi kan skapa skräddarsydda lösningar som förbättrar affärsresultaten. Genom att arbeta nära våra kunder utvecklar vi unika funktioner och integrationer som hjälper dem att växa och stärka sin digitala närvaro.

Som plattformsägare kan vi erbjuda snabb support och löpande utveckling. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder med uppdateringar, underhåll och förbättringar, vilket garanterar att de ligger i framkant inom digital handel. Vårt mål är inte bara att leverera exceptionell design och en användarupplevelse i världsklass, utan också att tillhandahålla en plattform som är framtidssäkrad och redo för nästa steg inom e-handel.

Med HDL Commerce får du en plattform som inte bara möter dagens krav utan också är byggd för att växa med din verksamhet. Tillsammans med oss får du en stark partner som är dedikerad till att hjälpa ditt företag att utvecklas och lyckas i en snabbt föränderlig digital värld.

HDL Commerce Cloud

HDL Commerce
Framtidens e-handel platform

HDL Commerce

HavaPim
Framtidens e-handel platform

HavaPim

HDL Pro
Ett dedikerat team som bryr sig!

HDL Pro

;