Byrå & Frilansare webbhotell.

Som Byrå & Frilansare kanske det inte alltid är lätt att hantera alla dina kunders olika webbhotell, leverantörer etc. Helsingborg Design LAB har tillsammans med Kepler Hosting löst problemet med. Vi driftar idag 100+ sidor och erbjuder support till en rad olika kunder.

Helsingborg Design LAB hade ett problem som behövde lösas när det kom till Hosting och Drift. Innan så hade vi alla våra kunder på olika leverantörer och det tog både tid och kostade väldigt mycket pengar. Vi behövde hitta en lösning.

Tillsammans med Kepler Hosting kan vi nu drifta alla våra kunder på en flexibel och enkel platform som ger oss alla verktyg vi behöver för att kunna erbjuda support för alla våra kunder.

Vi på Helsingborg Design LAB kan erbjuda hosting och support för din WooCommerce eller WordPress sida men rekommenderar också Kepler Hosting om du själv vill drifta din hemsida. 

Fördelar med att använda Kepler Hosting som byrå-

Hantera alla dina kunder från en och samma portal

Som byrå kanske det inte alltid är lätt att hantera alla dina kunders olika webbhotell, leverantörer etc. med diverse olika portaler och inloggningsuppgifter. Kepler Hosting löser problemet genom att ha ett gränssnitt som kontrollerar alla dina kunders webbplatser.

Du kan fortfarande ge kunden möjlighet att ha tillgång till portalen som om kunden registrerat sig själv. Med Agency-hosting och ”white label”-lösningen får du alla Kepler-funktioner till ditt förfogande. Hantera och överför betalningar, enkel administrering och direkt tillgång till världsledande support och utvecklare. Allt i ett, skönt va?

En plattform Många kunder

Vi ger dig en plattform för hela din byrå, där du enkelt kan erbjuda hosting till alla dina kunder på samma gång. Du ser alla dina kunder samlade på ett ställe. Varje enskild kund ser sedermera en anpassad instrumentpanel med din byrås egna logotyp!

Unika verktyg med ett kraftfullt gränssnitt!

Verktyg som hjälper dig i ditt dagliga arbete med dina kunders webbplatser. Enkelt att hitta autentiseringsuppgifter – få tillgång till support 24/7 – rensa cacheminne och utför enkla uppgifter med bara ett klick