Hej!

Vi är Helsingborg Design LAB

Vi hjälper reklambyråer med utveckling när kunskapen saknas eller helt enkelt när ni har fullt upp!

Är ni en renodlad reklambyrå som fokuserar på design & varumärkesbyggande men vill erbjuda webblösningar? Då finns vi på Helsingborg Design LAB som hjälper till med just det!

Från enkla mallar till avancerad utveckling och integrationer.

Vi tror att man ska göra det man är bäst på!

Som reklam eller design byrå så vill man kanske kunna erbjuda sin kund en helhetslösningen med ny identitet men också hemsida. Vi lever i en allt mer digital värld där webben och det mobila är viktigt.

Ni kanske redan erbjuder webbutveckling idag? Men du har ett projekt som är krävande och där det saknas kunskap, där kommer vi in.

Case

Ni vill börja erbjuda webbutveckling men att anställa en utvecklare är inte ett alternativ?

Case

Ni har en kund med tekniska krav och ni vill inte tacka nej?

Boka Möte

Ni behöver hjälp med support för drift och underhåll? Det kanske ni redan erbjuder, men inser att det äter upp för mycket tid och inte är lönsamt? Vi erbjuder en helhetslösning för hosting & support.

Services

Det är dyrt med en utvecklare som kanske inte har 100% beläggning. Eller har ni en utvecklare som har 200% beläggning och hinner inte med?

Boka ett möte

Vi lovar, det tar 15 minuter

Se några utvalda case

oops.. vi kan inte visa allt då vi jobbar oftas under "white lablel"

Nu undrar du säkert.
Vad det kostar att jobba med oss?

Det är lite svårt att ge ett estimat på varje sida innan man har fått titta under luvan. Vi försöker altid paketera våra offerter så att båda parter känner att det blir en win win situation av det hela. Kontakta oss för en snabb diskussion

Case 1 - Enkelt företags sida
Executive Recruiting

”N ° 1 Executive coacher” rekryterar kandidater med höga ambitioner genom att använda ett omfattande professionellt nätverk inom karriärsökning och utveckling. Helsingborg Design LAB fick möjlighet att ta fram design och utveckla deras nya lansering.

Boka en demo

Vi lovar, det tar 15 minuter

Case 2 - Enkelt företags sida
Den perfekta sidan til ett växande företag

Monocl Strategy ville ta ett nytt grepp om sin webbplats genom att uppdatera designen. Resultat, en snygg driftsäker dynamisk WordPress hemsida

Boka en möte

Vi lovar, det tar max 15 minuter

Case 4 - Stort och lite till
Hemsida med stora ambitioner

Helsingborg Design LAB fick uppdraget att förvandla en fantastisk design till en levande hemsida där minsta detalj var i fokus och många optimerade högupplösta bilder samt mycket video

Boka en demo

Vi lovar, det tar 15 minuter

Vi presenterar gärna oss och Helsingborg Design LAB på ett förutsättningslöst möte där vi hittar en lösning som passar er