Teknikintresserade Helsingborgaren Pierre Crew Gronberg är en driven entreprenör med ständigt nya parallella projekt igång. Redan före gymnasiet gillade Pierre att skapa och göra skillnad, där han gick från att vara ung frilansare inom front-end utveckling, för att sedan starta upp Helsingborg Design LAB som nu växt till att sysselsätta ett 20-tal anställda. 24 år gammal har Pierre skapat en rad olika bolag och projekt, inom allt från e-handel, Design & webbyåer till ett säkerhets- och hostingbolag som nu är på väg att börsnoteras.

Som person gillar Pierre att tänka stort, agera snabbt och skapa fantastiska sker. Krypto är ett stort intresse, och att klura på hur blockkedjetekniken kan användas på nya sätt ryms dagligen i huvudet hos Pierre.

Den tid som finns kvar vid sidan av företagsbyggandet läggs på hobbyprojekt som hydroponisk inomhusodling, att bygga modellbåtar, segling och formel 1 liksom värdefull tid med familjen.

Vi ser fram emot att lära känna dina drivkrafter mer och sätta dig i ett sammanhang med massor av kompetens, hjärta och kapital.