Space Website nya webbplats - Helsingborg Design LAB

Swedish Space Corporation

Project:Swedish Space Corporation

Utmaning – SSC Space var i behov av en modern, funktionell webbplats för att visa upp sin digitala närvaro och utöka sin räckvidd.

Lösning - Helsingborg Design LAB utsågs genom byråpartnern Appelberg att utveckla en ny webbplats för SSC Space. Med avancerade animationer på hemsidan, säkerhetsmeddelanden integrerade på hela webbplatsen och ett enkelt innehållshanteringssystem, designades den nya webbplatsen med både funktionalitet och en modern touch i åtanke.

Resultat - Projektet lanserades framgångsrikt med en snäv deadline med hjälp av ett dedikerat team av experter och projektledare, samt ett starkt partnerskap med Appelberg. Helsingborg Design LAB, i samarbete med Kepler-hosting, fortsätter att underhålla och hålla webbplatsen säker och tillgänglig hela tiden.

Slutsats - Den nya webbplatsen spelar en avgörande roll för att representera SSC Spaces digitala närvaro och rykte som en välrespekterad och eftertraktad partner inom områdena telekommunikation, jordobservation, meteorologi och navigering.

swedish space corporation