Låt oss presentera vår grundare Pierre Grönberg!
Pierre grundade Helsingborg Design LAB 2017 och har sedan dess jobbat som en jack of all trades här på HDL.

Pierre Grönberg

Berätta lite om dig själv! Vem är Pierre Grönberg? 

Vart ska man börja. Jag är en person som älska att starta nytt, bygga och expandera inom tech världen där mitt ultimata mission är att göra den digitala världen allt mycket trevligare med design och teknik. Det kan vara allt från en vanlig liten hemsida till tekniska cybersäkerhet lösningar som hjälper individuella personer att hålla sin information i säkert förvar.

Jag bruka se mig själv som en visionär och gillar att peta i saker som många inte känner sig trygga i att göra. Tittar oftast på existerande tjänster, produkter och försöker hitta fel i lösningar för att hitta möjligheter till att förbättra och innovera vilket oftast leder till att jag får en del “crazy ideas” som i skrivande stund har lett till att jag startat en rad olika bolag de senaste åren.

Jag är en laid-back och chill person som försöker leva livet till absolut max, på fritiden till större del fastnar jag i jobbet vilket jag älskar men utöver det spenderar jag tid med familjen och försöker komma ut i naturen så mycket som möjligt. Jag älskar att cykla och vara ute på havet(poolen). Jag gillar inte att sola men jag trivs bra där det är varmt men inte för varmt. Jag trivs bäst i en internationell kultur och strävar efter en officiell Mr. World-wide status. Och jag är till 100% en Formula 1 nörd.

 

Hur kan en arbetsdag se ut för dig?

Mina dagar är som att kasta in pingisbollar i en låda och skaka runt. Jag gör allt och ibland ingenting. Vissa dagar har jag mer att göra än vad det finns timmar på dygnet och vissa dagar sitter man och undrar vart allt tog vägen. Jag jobbar väldigt nära mitt team och utvecklare. Försöker förutse problem innan det blir ett problem. Jag fokuserar också på expansion samtidigt som man jämt stämmer av med alla inblandade så som nya kunder och existerande osv. Vi har också en rad olika egna projekt vilket också behöver lite kärlek så jag hoppar ganska mycket mellan företag och projekt och stöttar teamet där det behövs.

 

Vi kör 3 snabba!
Hemmakväll/utekväll? – Hemmakväll men ibland är en spontan utekväll riktigt nice!
Solsemester/skidsemester? – Solsemester!
Film/serie? – Film, serie är alldeles för farligt. Jag kan helt enkelt inte sluta titta…

 

Vill ni komma i kontakt med Pierre så gör ni det lättast här!