Vi skapar originella, handgjorda Wordpress-hemsidor åt byråer och företag.

Helsingborg Design LAB är ett resultat av kreativa tankar som kände att det fanns behov av dedikerad service för design, utveckling och support för befintliga reklam och design byråer samt företag

Vi jobbar tillsammans med stora internationella varumärken

 

Helsingborg Design LAB’s webbyrå är ett resultat av kreativa sinnen som kände att det fanns behov av dedikerad service för webbdesign, utveckling och support för befintliga reklam- och designföretag. Vårt team tar hand om de tekniska sakerna och hjälper till med pixel perfekt webbdesign och mottagliga layouter över alla plattformar.
Genom erfarenheter lärde vi oss att byråer ska fokusera på vad de är bäst på. I många fall är det design och försäljning med kundservice för att behålla en glad kund. För att kunna matcha detta i verkligheten finns det behov av snabb support från utvecklare där kunskapen om koder och funktioner måste samverka.
Långsiktig hållbarhet på en webbsida beror på kunskapen om hosting, databaser, olika kodningsspråk och funktionalitet på flera plattformar. All denna kunskap oftast inte att hitta hos en reklambyrå på grund av att den är så tidskrävande och dyr att hantera.
Att ha ett team med 12 fullstack-utvecklare som arbetar dygnet runt gör betydlig skillnad. Snabb leverans, snabb problemlösning och fullt stöd när det behövs som mest. Detta är nyckeln till kritisk väganalys där varje aspekt av webbsidan tillgodoses.

Vilka är vi?

 

Helsingborg Design LAB startades 2015 när vi insåg att reklambyråer har det svårt när det kommer till in-house utveckling av hemsidor. När kunder önskade support, webbhotell, tekniska frågor etc så fanns inte kunskapen in-house. Vissa företag hade redan in-house utvecklare men där belastades den utvecklaren med väldigt mycket jobb och hade kanske inte alltid hade rätt kunskap.

Detta blev vår ”kärnverksamhet”. Helsingborg Design LAB är ett företag med huvudsyfte att ge service till andra företag och främst mellan webbyråer & reklambyråer. Vi förstår hur det kan gå till när man inte har intern kunskap, och kraven de ställer på en byrå som sålt in en webbsida till en kund men känner att man inte kan leverera en 100% produkt, därför finns vi. Vår byrå har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala, och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?

Helsingborg Design LAB är bifirma till Sunread Sweden AB (Org:nr 556887-5024)

Huvudkontor – Döshultsvägen 658, 26365 Viken.

För mer information kontakta pierre@hbgdesignlab.se

Vi löser digitala utvecklingsproblem

Helsingborg Design LAB är en engagerad webbyrå med ett team av experter som erbjuder mer än bara världsklassig WordPress-webbdesign och utveckling. Vi stöder personligen ledande företag och tekniskt drivna uppstarter varje dag.

Integrationer

Betrodda av de internationella varumärkena

Vi bygger hög-trafikerade, multinationella och nationella WordPress hemsidor, samt innovativ apputveckling, vi arbetar redan med både de största namnen inom branschen och ambitiösa oberoende.

Kontakta Oss

Vi skapar skalbara webblösningar med WordPress & Woocommerce

Helsingborg Design LAB’s team levererar konstruktions- och utvecklingsprojekt för globala varumärken. Berömd för vår expertis i WordPress, är vi perfekt placerade för att konsultera ditt projekt eller utveckla det från grunden.

Starta ett projekt

Samarbeta med oss ​​på ditt nästa WordPress-projekt

Oavsett om du tänker på ditt nästa projekt eller bara är nyfiken på hur ett arbete med Helsingborg Design LAB skulle kunna gynna din organisation, så vill vi gärna höra från dig. Vi älskar att hjälpa till.

Kontakta Oss

Redo att starta ett projekt?

Kontakta oss