Vi skapar originella, handgjorda Wordpress-webbplatser för byråer och företag.

Helsingborg Design LAB är ett resultat av kreativa tankar som kände att det finns behov av dedikerad service för design, utveckling och support för befintliga reklam och design byråer samt företag

Vi jobbar tillsammans med stora internationella varumärken

 

Helsingborg Design LAB är ett resultat av kreativa sinnen som kände att det finns behov av dedikerad service för design, utveckling och support för befintliga reklam- och designföretag. Vi tar hand om de tekniska sakerna och hjälper till med pixel perfekt design och mottagliga layouter över alla plattformar.
Vi lärde oss fick genom erfarenheter att byråer ska fokusera på vad de är bäst på. I många fall är det design och försäljning med kundservice för att behålla en glad kund. För att kunna matcha detta i verkligheten är det behov av snabb support från utvecklare där kunskapen om koder och funktioner samverkar.
Långsiktigt hållbarhet på en webbplats beror på kunskapen om många saker som hosting, databaser, olika kodningsspråk och funktionalitet på flera plattformar. All denna kunskap går knappt att hittas hos en reklambyrå på grund av att den är så tidskrävande och dyr att hantera.
Att ha ett team med 12 fullstacksutvecklare som arbetar dygnet runt gör skillnaden. Snabb leverans, snabb problemlösning och fullt stöd när det behövs mest. Detta är nyckeln till kritisk väganalys där varje aspekt av webbplatshanteringen tillgodoses.

Vilka är vi?

 

Helsingborg Design LAB startades 2015 när vi insåg att reklambyråer har det svårt när det kommer till utveckling av hemsidor in-house. När kunder önskade support , webbhotell, tekniska frågor etc så fanns inte kunskapen in-house. Vissa företag hade redan in-house utvecklare men där belastades den utvecklare med väldigt mycket jobb och kanske inte alltid hade rätt kunskap.

Detta blev vår ”kärnverksamhet”. Vi är ett företag med huvudsyfte att ge service till andra företag och främst mellan webb & reklambyråer. Vi förstår hur det kan gå till när man inte har kunskapen in-house och vilka krav de ställer på en byrå som sålt in en hemsida till en kund och känner att man inte kan leverera en 100% produkt.  Vi har kunskap, muskler och nätverk. Vi står också mitt i det digitala, och vi älskar det! Vad kan vi hjälpa dig med?

Helsingborg Design LAB är bifirma till Sunread Sweden AB (Org:nr 556887-5024)

Huvudkontor – Döshultsvägen 658, 26365 Viken.

För mer information kontakta pierre@hbgdesignlab.se

Vi löser digitala utvecklingsproblem.

Vi är ett engagerat team av experter som erbjuder mer än bara världsklass WordPress-design och utveckling, vi stöder personligen ledande företag och tekniskt drivna uppstarter varje dag.

Integrationer

Vi är betrodda av de internationella varumärkena

Stigande högtrafik, multinationella och nationella WordPress-webbplatser, samt innovativ apputveckling, vi arbetar redan med både de största namnen inom branschen och ambitiösa oberoende.

Kontakta Oss

Vi skapar skalbara webblösningar med WordPress & Woocommerce

Oavsett om du tänker på ditt nästa projekt eller bara är nyfiken på hur ett arbete med Helsingborg Design LAB kan gynna din organisation, skulle vi gärna höra från dig och är alltid glada att chatta.

Starta ett projekt

Samarbeta med oss ​​på ditt nästa WordPress-projekt

Helsingborg Design LAB-teamet levererar konstruktions- och utvecklingsprojekt för globala varumärken. Berömd för vår expertis i WordPress, är vi perfekt placerade att konsultera ditt projekt eller utveckla det från grunden.

Kontakta Oss

Redo att starta ett projekt?

Kontakta oss