rectangle3
hexa
circle
Följ med oss ​​och träffa teamet bakom HDL på D-Congress 6-7 mars 2024
×

Upplev skalbar och säker hosting med Kepler Cloud

Kepler Cloud erbjuder molntjänster som är byggda från grunden med avancerad teknik tillsammans med industri ledande Openstack, och med en infrastruktur som är helt anpassningsbar för att möta behoven hos företag och organisationer av alla storlekar.

Gå till Kepler Cloud →

Välkommen till Kepler Cloud

Kepler Cloud tror på att tillhandahålla ett brett utbud av hostinglösningar som är pålitliga, skalbara och kostnadseffektiva för kunder. Kepler använder OpenStack som hostinginfrastruktur (IAAS), vilket är en kraftfull molnplattform som ger hög flexibilitet, prestanda och säkerhet.

Fördelar med Kepler Cloud - Kraften av Kepler Cloud

Kepler Cloud erbjuder en rad enkla och prisvärda lösningar för att hjälpa företag av alla storlekar att växa. Med molnbaserade verktyg och tjänster kan du effektivisera din verksamhet, öka produktiviteten och få tillgång till realtidsinsikter för att fatta välgrundade beslut. Oavsett vad du behöver hjälp täcker Kepler Cloud det. Säg adjö till komplexa system och hej till enkel effektivitet med Kepler Cloud.

Hur fungerar Kepler Cloud - The OpenStack architecture

Arkitekturen i OpenStack är skiktad och modulär. Detta gör det möjligt för användarna att välja vilka komponenter de vill använda och hur de ska konfigureras. Den flexibiliteten, tillsammans med OpenStacks öppna källkods natur, gör det till en mycket anpassningsbar plattform som kan passa en mängd olika användningsområden och företagsbehov.

Att övervinna utmaningar - Samarbete med Helsingborg Design LAB

Kepler Cloud är inte bara en annan hosting tjänst. Det är en revolutionerande plattform som erbjuder en unik blandning av hastighet, säkerhet och enkelhet. Med sin toppmoderna infrastruktur och banbrytande teknik är Kepler Cloud utformad för att möta kraven från den moderna webben.

En otrolig ny dimension av hosting

Är du redo att ta din hosting till nästa nivå? Se inte längre än våra banbrytande tekniska lösningar som är designade för att revolutionera ditt sätt att hantera din hemsidas kapacitet. Med våra innovativa och skalbara cloud lösningar kan du driva din hemsida in i framtiden och ligga steget före konkurrenterna.

 

Kontakta oss

Låt oss prata om dina hosting behov

Om du har frågor om molnlösningar, Kepler Cloud eller hur Helsingborg Design LAB kan hjälpa ditt företag att lyckas, kontakta oss idag för att boka en konsultation.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta din hosting till nästa nivå.