HDL
Behöver
Dig!

Career

Öppna positioner

1x Wordpres Utvecklare (Full Stack)

Är du vår Wordpress Utvecklare Ansök idag!

1x WooCommerce Utvecklare(Full Stack)

Är du vår WooCommerce Utvecklare Ansök idag!

2x Digitala säljare

Är du vår nästa säljare med erfarenhet av att sälja digitala lösningar som hemsidor, appar, hosting, webhotell? Har du ett intresse för web teknik, blockkedja, crypo? Då är du kanske rätt person för oss!

1x Node.js/Javascript Utvecklare

Är du vår Nästa Node.js utvecklare?

1x Laravel/PHP Utvecklare

Är du vår Nästa PHP utvecklare?

1x React.js Utvecklare

Är du vår Nästa React.js utvecklare?

Helsingborg Design LAB arbetar i en miljö där självständighet och ett självständigt sätt att tänka uppskattas!

Vi är stolta över att låta medarbetaren ta ägande och hantera personligt ansvar utan att behöva be om tillstånd. Skapa din karriär hos oss. Föreslå och presentera vägar framåt med olika möjligheter, både ur projektperspektiv och hjälpa till att utveckla och forma företagets kultur och framtid. Vi arbetar i en ”öppen arbetsyta” -miljö där frihet kommer med ansvar

Gillar du att arbeta hemifrån? Ute på stan? På kontoret några dagar i veckan? Då är Helsingborg Design LAB rätt val för dig!

@Office

Arbeta från kontoret

@Home

Arbeta från hemmet

Vi är stolta över att låta medarbetaren ta ägande i sin karriär och hantera personligt ansvar utan att behöva be om tillstånd. Föreslå och presentera vägar framåt med olika möjligheter, både ur projektperspektiv och hjälpa till att utveckla och forma företagets kultur och framtid. Vi arbetar i en ”öppen arbetsyta” -miljö där frihet kommer med ansvar.