Vi fortsätter med våra presentationer av våra medarbetare! Här har vi Rabi, han jobbar som Internal Project Manager här på Helsingborg Design LAB. 

Internal Project Manager

Hej Rabi! Vad är din titel här på HDL?

Jag arbetar som Internal Project Manager på Helsingborg Design LAB och det innebär att jag har erfarenhet inom branschen och känner till standardprocesserna. Som Project Manager är jag ansvarig för att planera, organisera och styra slutförandet av specifika projekt. Samtidigt så säkerställer jag att projekten är i fas. Kortfattat så leder jag vårt team med våra interna projekt och testar och färdigställer projektet i slutet. 

 

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Jag är en riktig frihetsälskare som älskar att vara ute i naturen och känna mig fri. Jag är även en stor astrofil, vilket betyder att jag älskar stjärnor och galaxen. Stjärnor och astronomi är något som jag kan studera i timmar. Jag är även väldigt intresserad i olika konstverk, det kan vara allt ifrån en målning till en konstprodukt, all konst intresserar mig! 

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig som Internal Project Manager? 

Min arbetsdag som Internal Project Manager startar med att jag kollar över våra projekt, hur vi ligger till och vad som behöver göras under dagen. Sen sätter vi igång med projekten utifrån prioriteringar och tiden som återstår. Jag tittar även på projektkraven så som arbetskraft, nödvändig information och material eller teknik som behövs för att nå projektets mål. I slutet av dagen så kollar jag återigen hur vi ligger till i projekten och kollar över vad som ska göras dagen efter så att inget projekt hamnar efter tidsramen. 

 

Vi kör 3 snabba med vår Internal Project Manager Rabi! 

Sommar/vinter?

Kväll/morgon?

Pizza/pasta?

 

Vill ni komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!