Award winning agency!

Rotate your device for better view

Utvalda uppdrag

Låt oss presentera några webbproduktioner och designuppdrag som vi har jobbat med. Helsingborg Design LAB hjälper byråer med allt från webbproduktion, plugins, API utveckling, design och integration med WordPress som spetskunskap.

Nimbus

Support & Drift / Utveckling / Wordpress

Right Arrow

Mandel Design (Public)

Brand / Design / Support & Drift / Utveckling / Wordpress

Right Arrow
Sunread

Sunread

Design / Utveckling / Wordpress

Right Arrow

RE/WAY

Utveckling / Wordpress

Right Arrow

Vi är en fullservice utvecklingsbyrå för reklam & designbyråer som vill erbjuda sina kunder något utöver det vanliga!

Helsingborg Design LAB är ett resultat av kreativa människor som kände att det fanns ett behov av dedikerad service för design, utveckling och supporttjänster för byråer samt deras kunder. Vi tar hand om den digitala och tekniska sidan där vi hjälper till att producera och bygga ert nästa projekt till existerande eller nya kunder.

Vi är specialiserade på WordPress, en open-source CMS-plattform som driver mer än en fjärdedel av webben men vi jobbar också aktivt med Laraval, React & API utveckling.

Vi tror att alla ska göra det man är bäst på för att uppnå den perfekta produkten. Ni kanske redan erbjuder webbutveckling idag? Har ni ett projekt som är krävande och saknar spetskunskap? Vill ni börja erbjuda webbutveckling men att anställa en utvecklare är inte aktuellt just nu? Har ni en kund med krävande tekniska krav men ni vill inte tacka nej?

 

Då är Helsingborg Design LAB något för er!
Sunread

Sunread

New way of shopping

Mandel Design

E-handel för alla

Nimbus

Avancerad med mycket grafik

ESSIQ 1

ESSIQ

Resultatet blev en webbplats med flera resor.

RE/WAY

Stay tuned! - Coming soon

Mandel Design (Public)

Mandel Design - En ny look & feel

MSC

Monocl Strategy

En snygg dynamisk och enkel Wordpress hemsida

turbinen

Turbinen & Vitec

API integration med Vitec Online

mih

MIH - Marknadsföreningen i Helsingborg

Hbgdesignlab

Yellow Brand Protection - Event App

Varje projekt är unikt!

factlab

Factlab

Let us help you get your facts straight. - Factlab

studentflak

Studentflak

JS Security - DeltaNET

Simple & modern

Spara tid & pengar - Er förlängda arm inom utveckling!

Att jobba med Helsingborg Design LAB är lika enkelt som det låter. Vi jobbar aktivt med ert team för att underlätta för er. Med ”Slack” som verktyg kan vi sköta den interna kommunikation smidigt och snabbt. Med vår avancerade testprocess halverar vi korrektur tiden och levererar en pixel perfekt hemsida redan från start. Ni är med hela processen och kan följa status. Våra projektledare uppdaterar och ställer rätt fråga för ett lyckat project i rätt tid. Vi ser varje ny kund som en partner och inte bara ett ”one off” projekt

Inte bara Wordpress men också React, Laravel, Angular och mycket mer.

Helsingborg Design LAB utvecklare inte bara i WordPress. Vi bygger både mobil och webb appar allt från Laraval, React, Node, Swift, Angular etc.
Har du ett projekt som kanske inte passar wordpress? Då hjälper vi!

Vi tror att alla ska göra det man är bäst på för att uppnå den perfekta produkten. Ni kanske redan erbjuder wordpress webbutveckling idag? Men ni har ett projekt som är mer krävande och ska till exempel utvecklas i React? Ni kanske saknar spetskunskap?

 

Då är Helsingborg Design LAB kanske något för er?
Webbproduktion, awards, Helsingborg Design LAB

Prisbelönad!

Många av vår projekt har vunnit internationella priser. Vi ser det som en utmaning att tävla om design och utveckling för att testa våra färdigheter. Våra kunder utmärker sig då också lite extra och slutkund kan känna att deras projekt är något lite extra speciellt.

Då vi oftast jobbar under ”White-label” avtal kan vi inte alltid visa alla projekt men vi kommer att jobba hårt för att ni ska bli nästa vinnare!