Award winning agency!

Rotate your device for better view

Steg 1

The Brief

Briefen utgör startskottet för projektet och består av en samling utvalda frågor. Syftet med frågorna är att vi tillsammans sätter mål, förväntningar och innehåll i projektet. Svaren här bildar en stabil grund inför design och produktions stadiet. Här tar vi också fram en kostnadskalkyl där vi fungerar som ett bollplank och kan hjälpa till att vidraeutveckla din produkt, ide eller tankar.
Steg 2

Uppstart & Teknisk möte

Vi jobbar med er behovsanalysen och återkommer med rätt frågor utifrån design. Ett tekniskt möte är för att säkerställa att vi har alla material och delar för att kunna påbörja produktionen och ännu ett steg att finslipa den ursprunglig brief/lägga till eller ändra
Steg 3

Leverans av design/Preproduction

Planering är en viktig grundsten i alla alla projekt och vi tar fram 2-3 sidor utifrån er design i ett "slicing" format som vi skickar så att ni får möjlighet att göra en grov korrektur, se så att allt stämmer enligt designen, typsnitt, form, storlekar, marginaler etc så vi redan vid ett tidigt stadie kan lösa eventuella design problem eller utföra ändringar innan det går till produktion.
Steg 4

Programmering & Utveckling

Själva produktionen av hemsidan börjar i full fart

Själva produktionen av hemsidan börjar i full fart där vi tar fram en färdig produkt utifrån en godkänd brief med design från er. Här går projektet igenom olika steg med ett antal olika utvecklare i en process där rätt kunskap jobbar med rätt funktion/modul. Detta gör att vi kan hålla snabba leveranstiden med högsta kvalitet.

Steg 5

Intern testning

Vi testar alla sidor noga med vår unika testprocess. Idag finns det många plugin och applikationer som man vill koppla ihop med en hemsida som är en viktigt del i WordPress. Det är oftast tryggast att programmera de flesta funktionerna direkt från start i WordPress och försöka undvika tredje parts plugin som man inte har full kontroll på. Oftast är det snabbast att även koda egna plugins som gör specifika jobb för att förbättra eller automatisera kundens hemsida. Detta gör WordPress så unikt. Med egna utvecklade testverktyg kan vi snabbare få fram det färdiga resultatet och hålla nere kostnaderna.
Steg 6

Kund testar

När vi har gjort vår egen interna test är det dags för att kunden att också testar sidan för att inte missa sånt som vi kanske inte tänker på eller något speciellt som behöver rättas till. Oftast kan det vara hur en animation ser ut eller om det saknas något litet för att sidan ska bli ännu bättre.
Lansering

Lansering & Drift

Det slutar inte där! Efter att en nyproducerad hemsida eller applikation går live så står vi vid er sida och erbjuder drift och support. HDL har eget webbhotell -  Kepler Hosting som idag driftar 400+ sidor där vi står för all support. Våra egna servrar är många gånger snabbare och med egen portal kan vi ge er som kund den absolut bästa supporten för att säkerställa att ni får en nöjd slutkund.

En vinnande process ger resultat!

Vi tror att alla ska göra det man är bäst

Vi tror att alla ska göra det man är bäst på för att uppnå den perfekta produkten. Ni kanske redan erbjuder wordpress webbutveckling idag? Har ni ett projekt där kunskap eller tid inte räcker till så finns vi här för er!