Det har blivit dags att presentera vår WordPress Specialist Nabin Karki! Han jobbar främst med att utveckla och fixa uppdateringar på webben. Läs hela intervjun med honom här nedan! 

Wordpress Specialist

Hej Nabin! Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Hej! Jag jobbar som WordPress Specialist och det innebär att jag specialiserar mig på WordPress-plattformens infrastruktur och ekosystem. Jag fokuserar mycket på att förbättra och skapa nya produkter, bland annat teman och plugins till webben. Jag skapar även sitemaps eller wireframes för en webbplats, migrera en befintlig webbplats till WordPress-plattformen eller designa om den för att optimera dess SEO och omvandlingsfrekvens. 

Så, mina främsta uppgifter här på HDL är att utveckla, fixa och dona på hemsidor och uppdatera webb-applikationen. 

 

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad gör du helst på din fritid? 

Jag är en fulltids-utvecklare och jag spenderar mycket tid på att studera och lära mig nya saker över hela världen. Det finns alltid nya saker att lära sig och jag gillar att lära mig mycket om allt. Jag reser även mycket i veckorna och upptäcker nya ställen! Jag gillar även att umgås med familjen och ha kvalitetstid med dem. 

 

Hur ser en normal dag ut för en WordPress Specialist? 

Eftersom vi har så mycket olika projekt igång hela tiden så är ingen dag den andra lik, det är väldigt mycket projekt men inget är likt det andra. Så en arbetsdag för mig kan se ut som så att jag kodar och utvecklar en ny hemsidan, gör ändringar på en befintlig sida, lägger till eller tar bort funktioner och kollar på problem ifall det finns några. 

 

Vi kör 3 snabba med vår WordPress Specialist Nabin! 

Sommar/Vinter?

Kväll/Morgon?

Pasta/Pizza? 

 

Vill ni komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!