Här har vi Helsingborg Design LAB’s Webbkommunikatör Tiffany, som började med att ha sin LIA här hos oss under början av 2022. Nu jobbar hon här hos oss och sköter främst våra in-house projekt med content!

Webbkommunikatör Tiffany

Kan du inte berätta lite om dig själv? Vad gör du helst en ledig dag? 

Det här är nog den svåraste frågan att få haha! Men jag är en glad och sprallig tjej på 24 år som bor i fina Helsingborg. Jag brinner för att skapa content och älskar att få använda min kreativa hjärna på olika sätt. Jag spenderar även alldeles för mycket tid på sociala medier varje dag, där jag oftast hittar all inspiration till det jag gör, oavsett om det är foto, film, text eller redigering! Sidan om mitt arbete här på HDL så studerar jag även till Webbkommunikatör och är klar under våren 2023. 

På mina lediga dagar älskar jag att gå långrundor med min lilla fralla, umgås med vänner och familj eller kolla på fotboll. Jag är en väldigt spontan person så jag är nästan på att göra vad som, allt är en upplevelse i sig! Jag älskar även att resa och uppleva olika städer och länder, att åka på Weekends är något av det roligaste jag vet. 

 

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Jag jobbar oftast med att skapa content och copy till våra olika in-house projekt, som till den här bloggen till exempel. Sen hjälper jag även till att läsa, korrigera och hjälpa till med andra projekt. 

Men en vanlig dag så sitter jag oftast och skriver blogginlägg, allt ifrån Digitala Nyheter till tips och tricks på sociala medier. Hitta inspiration till nya inlägg, skissar lite på design vi kan ha som jag sedan skickar över till vår Grafiska Designer Amanda. Jag planerar också våra inlägg i förväg, så allt ser snyggt och bra ut på våra kanaler, med bilder och texter. Att sitta och skissa på design, idéer och text till olika inlägg kan jag göra i timmar, det tycker jag är superkul! 

Jag trivs som fisken i vattnet här på HDL, främst för ansvaret jag får här varje dag men också för att jag får utlopp av min kreativa hjärna. Allting är möjligt här på HDL och det älskar jag!

 

Vi kör 3 snabba!

Hemmakväll/utekväll? – Får nog säga båda faktiskt! Inget slår en mysig hemmakväll med en bra serie och massa snacks. Men en bra utekväll är också guld ?

Solsemester/skidsemester? – Skidsemester alla dagar i veckan!!! Glida runt på en snowboard hela dagarna och avsluta med en go afterski är magiskt. Släng in lite vurpor med brädan där emellan också ? 

Film/serie? – Serie! Vill ha mycket att kolla på så jag kan sträck-kolla en hel kväll typ haha 

 

Vill ni komma i kontakt med vår Webbkommunikatör Tiffany så gör ni det enklast här!