Det har blivit dags att presentera vår nästa medarbetare, Rupesh! Han arbetar som Systemutvecklare här på Helsingborg Design LAB och nu ska vi få lära känna honom lite bättre. Häng med!

Hej Rupesh! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden?

Jag är en entusiastisk och rationell person som tror på att leva, lära och ta steget upp en dag i taget. På fritiden kodar jag personliga projekt, lagar mat, tränar, lyssnar på musik och spelar gitarr.

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB? 

Hej där! Jag heter Rupesh och jag arbetar som Systemutvecklare här på HDL, det betyder att jag tar fram och utvecklar data/IT-system eller delar av system. Det kan även vara när system ska utvecklas eller när befintliga system ska förändras eller vidareutvecklas. Mina främsta uppgifter är API-utveckling.

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för HDL’s Systemutvecklare Rupesh? 

Min dag börjar med det viktigaste för mig, en kopp te. Sedan när jag väl har gjort min dagliga checklista, brukar jag komma ikapp med all kommunikation från föregående dag.

Vår dagliga stand-up börjar kl. 10.30, vilket är en möjlighet för alla team-medlemmar att diskutera sina framsteg och eventuella problem de kan ha. Efter stand-up, om det behövs, tillbringar jag lite tid med teamet för att reda ut eventuella problem de kan ha och går sedan vidare för en solid timmes kodning.

Efter lunch brukar min eftermiddag bestå av ett par möten angående diskutera kommande funktioner som kan kräva ytterligare diskussion med andra team om potentiella lösningar eller med mentorskap och sedan gå vidare för en solid timmars kodning.

För att avsluta min dag försöker jag göra klart mina öppna föremål, kodgranskning, skriva tester, dokumentation och fixa buggar som kan ha hittats av vår kvalitetssäkring.

 

Vi kör 3 snabba med HDL’s Systemutvecklare Rupesh!

Sommar/Vinter?

Kvällsmänniska/Morgonmänniska?

Pasta/Pizza?

 

Vill ni komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!