HDL’s Software Engineer

Välkomna tillbaka till Helsingborg Design LAB’s blogg. Idag ska vi lära känna Mohamad lite mer, han jobbar som Software Engineer här på HDL!

HDL's Software Engineer

Hej Mohamad! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Hej! Jag heter Mohamad och förutom mitt arbete älskar jag att se inspirerande biografiska filmer. Dessutom älskar jag att göra yoga och spela badminton. Jag föredrar att ha en mindre skara bra vänner än att ha en stor cirkel med dåliga vänner. Jag älskar att utforska platser som ger bra kunskap och viktigast av allt älskar jag att dela med mig av mina erfarenheter som kan hjälpa andra på många sätt!

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Jag jobbar som Software Engineer här på Helsingborg Design LAB och mina främsta uppgifter är API utveckling. API är en uppsättning instruktioner som ser till att olika program kan kommunicera med varandra. Till exempel hjälper det till att göra det lättare att utveckla nya program.

 

Hur ser en normal arbetsdag ut för dig som HDL’s Software Engineer? 

Generellt sett är min vanliga arbetsdag full av uppgifter samt med team-möten. Att arbeta, lära, aktiviteter, dela saker med mina team-medlemmar sker också under hela dagen.

 

Vi kör tre snabba frågor med HDL’s Software Engineer! 

Sommar/Vinter?

Kväll/Morgon?

Pasta/Pizza?

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!