HDL’s Software Developer Anisha

Vi välkomnar er tillbaka till ännu en presentation av våra medarbetare! Idag ska vi få lära känna Anisha Khadka lite mer, vad gör hon här på HDL och vad gör hon helst på fritiden? Häng med så ska vi få svaren!

HDL's Software Developer

Hej Anisha! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Jag föredrar att presentera mig som en elev, att leva och lära på varje cirkel i mitt liv är det jag lever efter. Och ja, sen gör jag även mycket saker på min fritid. Några av dem är att försöka lära mig nya saker, umgås med min familj, umgås med vänner, dansa, besöka nya platser eller tillbringa tid med mig själv. Det är lite av vad jag gör på min fritid!

 

Så, nu när vi vet vad du gör på fritiden! Vad har du för titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Jag jobbar som Software Developer här på HDL! Mina främsta uppgifter är att bygga REST/RESTful API:er och implementera och integrera dem på det mest effektiva sättet.

 

Hur ser en arbetsdag ut för dig som HDL’s Software Developer? 

Ibland kan mina arbetsdagar vara väldigt hektiska och ibland lite lugnare, men så är det nog för alla! Men en vanlig arbetsdag innehåller kodning, problemlösning och utveckling. Men sen ser alla dagar olika ut också så det varierar mycket i vad man gör och hur man gör beroende på de olika projekten.

 

Vi kör tre snabba frågor med HDL’s Software Developer! 

Sommar/Vinter?

Kväll/morgon?

Pasta/Pizza?

 

Vill ni komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här! Vill ni läsa vår förra presentation av medarbetare så hittar ni det här.