HDL’s Senior Blockchain Specialist

Vi kör vidare på våra presentationer av medarbetare här på Helsingborg Design LAB och den här gången har det blivit dags att presentera vår Senior Blockchain Specialist, Bibek!

HDL's Senior Blockchain Specialist

Hej Bibek! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Hej! Jag heter Bibek Koirala och jag är uppvuxen i en medelklassfamilj där jag alltid varit ambitiös och att bygga en enhörning är vad jag söker efter. En kodare, dansare, poet, konstbeundrare och till råga på allt – en kritiker och en problemlösare. Just nu har jag byggt upp blockchain-medvetenhet i Nepal och Nepal har byggt upp ekonomisk medvetenhet i mig.

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Jag arbetar som Senior Blockchain Specialist här på Helsingborg Design LAB. Mina främsta uppgifter är produktplanering, systemarkitekturdesign, blockchainbaserad systemutveckling och produktledning!

Hur ser en normal arbetsdag ut för dig som HDL’s Senior Blockchain Specialist? 

Efter min senaste resa till Dubai har jag tittat på jobbet genom ett helt nytt par ögon. Höger sida av linsen visar mig aggressiviteten mot att bygga något som totalt kan störa marknaden. Vänster sida av linsen visar mig verkligheten där världen är mycket långsammare än vi tror. Kort sagt, en vanlig arbetsdag ser ut som en möjlighet i ett långsamt spel där jag kan springa som Usain Bolt.

 

Vi kör 3 snabba med HDL’s Senior Blockchain Specialist

Sommar/Vinter?

Kvällsmänniska/Morgonmänniska?

Pasta/Pizza?

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!