Låt oss presentera vårt nyaste tillskott, HDL’s Projektkoordinator Emelie! Hon började här hos oss denna veckan och nu ska ni få lära känna henne lite mer. Häng med!

Projektkoordinator Emelie

 

Hej Emelie och välkommen till oss på HDL! Hur känns det för dig såhär långt?
Det känns toppen! Med fantastiska kollegor, spännande projekt och havet utanför fönstret finns det ingenting att klaga på 🙂

Vad är din roll här på HDL och hur ser dina arbetsuppgifter ut?
Jag är projektkoordinator och ansvarar för att våra projekt drivs framåt så att vi får nöjda kunder. Detta innebär att jag för en daglig kontakt med våra utvecklare där vi stämmer av hur projektet går och vad som behövs får att gå vidare. Det blir en del samtal med våra härliga kunder och fångar där snabbt upp önskemål. Det är mycket i rullning samtidigt och den biten passar mig som handen i handsken!

Berätta lite om dig själv! Vem är du och vad gör du helst på fritiden?
Stor fråga! Jag är uppvuxen i Helsingborg med några år i Barcelona där jag både arbetat och studerat. Just nu så avslutar jag min Masters in Business and economics i Halmstad. Något som följt mig i hela mitt liv är att jag ofta har mycket på gång samtidigt och drivs av tempo. Att organisera allt från resor till andra projekt blir ofta en hatt som jag får bära. Jag är väldigt lätt att få med på nya saker då jag älskar att testa nytt. Har testat allt från line dance till karate och lyssnar på allt från indie till bunker techno, alltså en väldigt diversifierad person.Ser jag något som kan förbättras så väntar jag inte på att någon annan ska göra det utan hoppar på det direkt och har därför lärt mig lite om mycket. Om jag snöar in på något så är det oftast serier som jag kan sträck titta tills man skäms. Mina dagar annars spenderas med min son och vänner där, om vädret tillåter, man helst är utomhus. Är en riktig matälskare med det notoriska extra utrymmet för dessert!

3 snabba med HDL’s Projektkoordinator Emelie:
Vinter/Sommar?
Pizza/Pasta?
Hav/Pool?

Vill ni komma i kontakt med HDL’s Projektkoordinator Emelie så gör ni det enklast här!