HDL’s Frontend Developer Sushil

Det är dags att presentera Sushil och han jobbar som Frontend Developer här på Helsingborg Design LAB! Häng med för att lära känna han mer och få veta vad hans främsta uppgifter är här på HDL.

Sushil

Hej Sushil! Berätta lite mer om dig själv och vad du gör på fritiden! 

Hej! Jag heter Sushil och jag arbetar här på Helsingborg Design LAB. Jag gillar att spendera min fritid med min familj och mina vänner och jag är också väldigt intresserad av film, anime och sport. Så det gör jag helst på min fritid!

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar som frontend-utvecklare. Min arbetsdag börjar med att kolla projektuppgiftslistan, vad som behöver göras under dagen. Sedan börjar uppgiftsbasen på prioriteringar och den tid som återstår. I slutet av dagen kontrollerar jag uppgiftslistan igen för att ha koll på vad som ska göras för nästa dag så att alla uppgifter slutförs i tid och ingenting kommer efter.

 

Vi kör 3 snabba med HDL’s Frontend Developer Sushil! 

Sommar/Vinter?

Morgon/kväll?

Pasta/Pizza?

 

Vill ni komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här! Ni hittar även föregående presentation här.