HDL’s Front end utvecklare

Idag ska ni få lära känna Aashish, han jobbar som front-end utvecklare här på Helsingborg Design LAB. Häng med!

HDL's Front-end utvecklare

Hej Aashish! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du på fritiden? 

Hej! Jag heter Aashish och jag gillar att kolla på olika filmer och även att upptäcka nya platser. Jag avslutade min kandidatexamen i datavetenskap 2020 från Banglore. Jag har utvecklat olika webb- och mobil-appar och spel med hjälp av Next-Js, Flutter och Node-Js och för närvarande arbetar jag med e-handels-app i Hazesoft. Vidare är jag också intresserad av web3 och AI!

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och va är dina främsta uppgifter? 

Jag jobbar som front-end utvecklare här på HDL. Som front-end utvecklar är specialiserad på webbutveckling med inriktning på responsiv webb och mobila plattform. Jag jobbar även tillsammans med UI/UX-teamet, back-end utvecklare och digitala designers för att utveckla nya webbplatser och mobil plattformar. Mina främsta uppgifter är att arbeta med det främre lagret på en webbplats, det vill säga funktioner och olika typer av informations som presenteras.

Hur ser en vanlig dag ut för dig som HDL’s Front-end utvecklare? 
För mig ser vanlig arbetsdag ut som så att på morgonen brukar jag vakna vid 7-tiden och bli fräsch och äta frukost. Sedan lyssnar jag på lite musik och kollar mina sociala medier. Efter det börjar jag jobba med olika projekt och på kvällen träffar jag mina vänner eller tittar på någon bra film!
Vi kör tre snabba frågor med HDL’s Front-end utvecklare! 
Sommar/Vinter?
Kväll/Morgon?
Pasta/Pizza?
Vill ni komma i kontakt med oss på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!