HDL’s Devops Engineer Sanjay

Det har blivit dags att presentera ännu en medarbetare här på Helsingborg Design LAB! Idag ska vi få lära känna Sanjay lite mer, han jobbar som DevOps Engineer. Men vad är hans främsta uppgifter och hur ser en vanlig arbetsdag ut för honom?

Sanjay

Hej Sanjay! Berätta lite om dig själv, vem är du och vad gör du helst på fritiden? 

Hej! Jag heter Sanjay och brinner för mitt arbete. Eftersom jag älskar det jag gör, har jag en stadig källa till motivation som driver mig till att alltid göra mitt bästa. Jag trivs med utmaningar och sätter ständigt upp mål för mig själv. Jag letar alltid efter en möjlighet att bli bättre och uppnå storhet. Jag gillar också att forska om ny teknik som är relaterad till mitt område. Jag gillar även att titta på fotboll och spela utomhusspel!

 

Vad är din titel här på Helsingborg Design LAB och vad är dina främsta uppgifter? 

Min titel här på Helsingborg Design LAB är DevOps Engineer och mina främsta uppgifter är att jobba med våra egna projekt så som Kepler Hosting och ADME!

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Normalt jobbar jag från kontoret. Först brukar jag gå till Slack och Teams för att kolla efter brådskande uppgifter. Till exempel, om CI/CD-pipelinen inte kunde köras korrekt, skulle det vara deras prioritet att fixa det. Dessutom gör jag övervakning, felsökning, underhåll och försöker kontinuerligt hålla servicen uppe.

 

Vi kör tre snabba frågor med HDL’s DevOps Engineer Sanjay! 

Sommar/Vinter?

Kväll/Morgon?

Pizza/Pasta?

 

Har ni några frågor eller vill komma i kontakt med oss här på Helsingborg Design LAB så gör ni det enklast här!